Завръщане на музикалната треска с HippieLandia Festival
09.11.2016

За втори път тази година HippieLandia Festival ще събере на едно място артисти от световната, както и от родната електронна сцена. На 12 ноември в двете зали на Mixtape 5 ще пускат  DBridge, Skeptical, The Hacker, Birben, Soulnd AATM, D-Mental, Roboknob Live и JVDB.

Артистите ще бъдат разпределени на две сцени според стила на музиката:

BASS ROMANCE STAGE:   Soulnd AATM, DBridge, Skeptical, D-Mental

FILTER STAGE:   JVDB, Roboknob Live, The Hacker, Birben.

DBridge записва за лейбъла Exit Records UK, част от култовите Bad Company UK и създател на autonomic течението в drum and bass-а. Понастоящем е един от най-смелите провокатори в дръм енд бейс-а и продължава да смесва електронните музикални стилове.

hippilandia

Skeptical  - Един от най-ярките млади продуценти на световната drum ’n’ bass сцена ще представи на 12 Ноември иновативната си бас продукция, издадена за лейбълите Exit Records UK, Critical Music, Dispatch Recordings, Renegade Hardware и Broken Audio Recordings.

hippilandia

THE HACKER - Френският техно и електроклаш маестро ще прадстави своето над 20 годишнo творчество за първи път в България на Filter Stage. “Мъжът на сeнките” ,покорил музикалния свят с Miss Kittin, продължава да е един от малкото останали техно артисти със собствен и неподвластен на времето стил.

Aктуална информация около HippieLandia, както и цени на билетите може да откриете на Фейсбук страницата на събитието

Галерия:
лонгборд уроци