Know before you go - Avalanche
26.11.2016

Зимният сезон вече съвсем наближава и би било добре от наша страна да се подготвим подобаващо за него.

Много от месните карачи са фенове на практикуването на free ride, а както знаем той крие своите рискове, освен прекрасните мигове които изживяваме докато му се наслаждаваме.

Всички сме истински нетърпеливи да падне първият по-обилен снеговалеж и да избягаме към планината, но преди това ви предлагаме да си припомните някои от добрите практики в снежните терени или пък да научите нови такива. Всички ние знаем, че не трябва да подценяваме Майката Природа, планината и по-конкретно лавините, но и се е случвало да взимаме грешните решения понякога. За да се образоваме повече, а и за да се съберем със своите съмишленици в любовта ни към снега и планината ви каним на вечер посветена на Лавините.

Благодарение на Nickolay Dodov Foundation и Сдружение Свободни Планини, под надслов “Лавините - Разбери Преди да Отидеш", на 5 декември от 19:30ч. в Есенс център ще може да получите изключително важна, а дори и животоспасяваща информация за тази природна стихия.

Събитието ще включва прожектиране на филма "Know Before You Go", със субтитри на български, презентация на тема - Снежни Лавини, игра, която разбира се ще има и награди и демонстрация на нови продукти за лавинна безопастност, а входът е свободен.

Може да очаквате още такива презентации през сезона, а за тази конкретно може да научите повече тук.

Галерия:
лонгборд уроци