Vibes Bootcamp на Белмекен
28.11.2016

Близо месец вече се подготвяме с невероятните треньори от Vibes Health & Fitness. Миналата седмица пък ви представихме една от специално подбраните за нас тренировки - за Cross Curcle можете да разберете малко повече ето тук.
Сега е време да завършим този прекрасен месец подобаващо. А ето какво са ни подготвили нашите треньори.

Близо месец вече се подготвяме с невероятните треньори от Vibes Health & Fitness.
Миналата седмица пък ви представихме една от специално подбраните тренировки за нас - за Cross Curcle можете да разберете малко повече ето тук.
Сега е време да завършим този прекрасен месец подобаващо. А ето какво са ни подготвили нашите тренцори.
Vibes Bootcamp Белмекен 2. Две, защото всичко е проверено, пробвано и УСПЕШНО!
През месец октомври Белмекен е бил арена на първият лагер организиран от Vibes Health & Fitness, а сега е време това да бъде повторено.
Предизвикателството е да бъде направен още по-интересен и забавен лагер и то в снежни условия :)Урраааааа
Това ще бъде и лагерът, където ще се проведът последните тренировки от кампанията за подготовка за зимата съвместно с нас Wild-berries
Планът на организаторите и наши треньори през този месец ни е заминаване в петък, две тренировки в събота, една тренировка в неделя и един или два излета навън в зависимост от метеорологичните условия :)
Цена - 2 нощувки със закуски - 165 лв
Записвание - на място в Vibes Health & Fitness.
Let it snow but be ready =)

Vibes Bootcamp Белмекен 2.
Две, защото всичко е проверено, пробвано и УСПЕШНО! През месец октомври Белмекен е бил арена на първия лагер организиран от Vibes Health & Fitness, а сега е време това да бъде повторено. Предизвикателството е да бъде направен още по-интересен и забавен лагер и то вече в снежни условия :) Урраааааа
Това ще бъде и лагерa, където ще се проведът последните тренировки от кампанията за подготовка за зимата съвместно с нас Wild-berries. За нея можете да прочетете тук.

 

Планът на организаторите и наши треньори през този месец е заминаване в петък, две тренировки в събота, една тренировка в неделя и един или два излета навън в зависимост от метеорологичните условия :)

 

Мястото - Белмекен.
Дати - 3-4 Декември
Цена - 2 нощувки със закуски - 165 лв. 
Записвание - на място в Vibes Health & Fitness /ул. Шейново 7/


Let it snow but be ready =)

Галерия:
лонгборд уроци