Боровец - колко струват картите и кои писти работят
08.12.2016

Официално е! От днес вече можем да караме ски и сноуборд по пистите на Боровец.

След като снегът и ниските температури миналата седмица изненадаха приятно всички ни, екипът на Бороспорт впрегна всичките си усилия и техника, за да можем да караме възможно най-скоро. 10 дни непрестанна работа  на снежните машини по-късно, днес най-старият курорт у нас отваря снежните си склонове за всички любители на зимните спортове.

Специално за периода от 8-ми до 16-ти декември включително лифт картите са на промо цена с 20 до 30% намаление в зависимост от вида карта. Например, в промоционалния период цената на полудневна карта преди 12:30 е 27лв. (цена за възрастен 23-64год.), а за половин ден следобед след 12ч. ще плащаме 22лв. Намалената цена на целодневната карта до 16-ти декември е 45лв., а нощното каране ще ни струва само 18лв. 

Цените на лифт картите  за предстоящия сезон на Боровец можете да видите тук.

Ето и кои писти работят: Попангелов, Ястребец 3, Ситняково 1 частично, Ситняково 3, Мартинови бараки 1, 2, 3 и 4, Ситняковски път частично, Рила, Иглика, Ротата, Червено знаме за шейни в долната си част и Борокидс парк. Пистите за нощното каране също са отворени, ако сте замислили някое нощно каране след работа. 


снимка: My Borovets

Не забравяйте и за голямото снежно парти по повод 120 години Боровец. То ще се проведе на на 17-ти декември (събота), когато и официално ще открит новият зимен сезон.  

За всички нас, които толкова обичаме ските и сноуборда, на 17-ти декември лифт картите за деня ще бъдат на цена от 5 лв, а всички приходи ще отидат за подпомагане развитието на снежните спортове сред децата и младите хора в региона. Безплатно нощно каране, както и уроци за начинаещи ще зарадват любителите на пистите в този ден.

И за да е истински празникът за настроението ни ще се погрижат и  Поли Генова, Вили Стоянов и Брас Асоциация, DJ Andrey Exx & Diva Vocal, както и множеството планирани забавления, игри и награди.

Голямата изненада от курорта в празничната събота ще е, че всеки, закупил лифт карта за деня, ще може да участва и в лотария за спечелването на една от 120-те сезонни лифт карти!

Ние вече нямаме търпение. See you there! 

Галерия:
лонгборд уроци