One Man Party с Иван Шопов a.k.a. Balkansky
09.12.2016

One Man Party, превърнало се в емблема за алтернативното музикално преживяване на нощна София, предпразнично ще събере феновете на електронната музика на 16-ти декември в клуб Mixtape 5.  Събитието е със специалното участие на мултиталантливия артист Иван Шопов, който ще представи четири от своите музикални превъплъщения - Ivan Shopov, Cooh, Balkansky, Drum Kid. 

Очаква ни 7-часово музикално пътешествие с творческата амбиция на талантливия музикант и неговия различен поглед към света. На сцената с него ще се качат редица талантливи артисти, с които музикантът е работил през годините - Mytrip, Climaxim/Limewax, Kliment и вокална група Авигея/Avigeya. Специално светлинно шоу ще подпомогне внушението за музикален разказ със завършен сюжет и градация.

Израсналият в Троян диджей и продуцент черпи вдъхновението си от природата и именно тя се превръща в мотор на творчеството му. Освен всичките си впечатляващи музикални образи, Иван Шопов е и художник, завършил Художествената Академия в София. Накратко, Иван и неговата ONE MAN армия от артисти ще потопят публиката в едно различно музикално шоу, пълно с изненади!

Повече инфо търсете на Фейбук страницата на събитието!

Галерия:
лонгборд уроци