Full Moon - благотворителна прожекция в помощ на Parakids
13.12.2016

В духа на предстоящите празници и в партньорство между Burton Girls Bulgaria* и SOHO**, ви канят на втората благотворителна прожекция на женския сноуборд филм Full Moon*** в помощ на ParaKids.

100% от средствата, събрани за вход ще бъдат дарени на проекта на Даниела и Бояна, с който помагат на с деца с увреждания, гръбначни изкривявания и наднормено тегло да укрепят здравето и самочувствието си чрез спорт. Целта им е да осигурят на децата специализирана екипировка за адаптиран спорт, с която малчуганите да усетят и споделят удоволствието и радостта от движението с връстниците си.

Те, както и ние, вярваме, че всяко дете трябва да може да играе и спортува, за един по-пълноценен живот.

Ще ви очакваме сред уюта на зелената къща на SOHO, за да докажем, че заедно можем да променяме към по-добро заобикалящия ни свят.

Вход: 5лв., като ако някой има желание може да допринесе и с по-голяма сума.

Присъединете се към събитието и във фейсбук. 

*Burton Girls (Bulgaria): Това e една от най-новите програми на Burton, с които марката се опитва да промени представата, че сноубордът е мъжки спорт. Създадена преди 2 години от самата Donna Carpenter, инициативата дава възможността на момичетата по цял свят да изразяват себе си и страстта си към сноуборда в серии от различни и интересни събития. Спонсорираните от Burton Girls събития у нас ще помогнат на участничките да разберат как да се подготвят за предстоящия сезон и изберат подходяща екипировка, за да прекарат топли, пълноценни и забавни дни в планината.

**SOHO: Арт коуъркинг пространство, което съчетава уютно работно място за споделено ползване с програма от културни и професионални събития и общност от креативни професионалисти и което подкрепя различни социални каузи.


снимка: SOHO

***Full Moon: Наситен с интервюта и кадри от старите ленти, филмът е истински трибют към историята на нежния пол в сноуборда. Кадрите му ще ни пренесат из планините на Британска Колумбия, Аляска и Италия, където ще видим с действие и едни от най емблематични жени в историята на сноуборда - Jamie Anderson, Marie-France Roy, Helen Schettini, Annie Boulanger, Hana Beaman, Tara Dakides и много други. Вижте още тук. 

Галерия:
лонгборд уроци