Wild Berries Christmas Guide: MyPomPom
19.12.2016

Коледа наближава и ако вие също сте се забавили с избора на коледни подаръци - не се притеснявайте. We got you covered! Тази седмица започваме с рубриката Wild Berriеs Christmas Guide, в която ще ви предлагаме свежи и практични идеи за подаръци от български производители, на които трудно ще устоите.

Започваме с MyPomPom. С лъчезарните създатели на компанията се запознахме миналия месец по време на Дните на предизвикателствата. Бяхме привлечени от цветния им щанд и големите им усмивки, с които ни посрещнаха. 

Люба и Цветин са сърцето на MyPomPom - българска марка, която произвежда ръчноправени помпони, с които може да вдъхнете живот на старите и скучни шапки, пуловери, шалове, каски и какво ли още не.  

Помпончетата, които произвеждат, са идеални за малък коледен подарък, който да зарадвате малки и големи. Те са достатъчно големи, мекички и цветни и могат да се използват по много и различни, все забавни, начини.

Как? Лесно! Всяко помпонче има механизъм за закачане и може да бъде прикрепено към плетени материи и дори пластмаса и метал. 

Ограничения, в начините, по които може да ги използвате няма! :) Ние бихме сложили помпонче острани на дълги чорапки, като опашчица на панталонките на някое бебче, бихме преобразили и направили по-удобен за хващане капака на някоя кутия ии бихме си направили ушички на шапките. Точно като тези тук: 

И за да сте сигурни, че ще направите правилния избор, избирайки помпонче за малък коледен подарък от сърце, запознайте се и с Люба и Цветин: 

Wild Berries: Здравейте, екип MyPomPom! Представете ни се
MyPomPom:Здравей, Ние сме Люба и Цветин. Живеем заедно, имаме малка дъщеря и купища мечти, също заедно. MyPomPom е една от тези мечти. И двамата имаме различен опит. Беше приятно, когато установихме, че този опит се съчетава и допълва много добре. И някак се почувствахме силни и смели заедно.

Wild Berries: Как се роди идеята за MyPomPom?
MyPomPom:
Както всички добри идеи, просто се появи. Естествено преди „просто“ да се появи, човек трябва да се отвори за това и да се настрои в режим на търсене на идеи. По време на ски пътуване миналата зима, забелязахме че всички в групата имаме помпони , без един от приятелите, който имаше подчертано скучна шапка. И така в този момент си представихме как може да си добaвяш помпон в подходящ цвят, според настроениe или облекло. Това беше началото.

Wild Berries: Сами ли произвеждате помпомчетата?
MyPomPom: Да, двете части на закопчалката са наш проект , а останалата часте самият помпон. Всичко си правим сами. Подбрахме разнообразни и подходящи цветове за сезона и помпонът е завършен.

Wild Berries: Върху какви шапчици е най-подходящо да сложим своя помпон?
MyPomPom: Ако съм сериозна трябва да кажа, че е подходя за всяка плетена шапка. Пинът минава през почти всяка плетена материя. А ако не съм сериозна бих казала, че е идеален за скучни шапки.

Wild Beries: Каква е любимата ви част от работата по MyPomPom?
MyPomPom: И за двама ни - това са хората, с които се срещаме. Всички са страхотни. Истинско удоволствие е.

И за нас беше истинско удоволствие да срещнем Люба и Цветин. Чудесно е когато видиш хора, които преследват мечтите си!

Предлагаме да харесате страницата им във фейсбук и да изберете помпонче за любим човек. Помпончетата идват в много и различни разцветки и в чудесни малки кутийки, с които със сигурност ще зарадвате бъдещия им притежател. :) 

Галерия:
лонгборд уроци