Ski&Board Traventuria с подарък в новия брой на Wilder Winter
06.01.2017

Зимата дойде и всички сме нетърпеливи да се качим в планината. Ваксирахте ли ските и сноуборда си, подготвихте ли екипировката си за дълго чакания сезон? Все пак всеки от нас знае, че екипировката е важна част от приятното прекарване в планината и хич не ни се иска промлеми с нея да развалят един дълго очакван ден в зимната планина. 


снимка: Traventuria

В новия брой на списание Wilder Winter edition сме ви подготвили приятна изненада. В него ще намерите талон, срещу който ще получите карта за 20% отстъпка в ski&board rental shops Traventuria на Боровец и Банско. А най-хубавото е, че картата можете да ползвате многократно.


снимка:Traventuria

Ski&Board rental shops на Traventuria, разпологат с екипировка от висок клас, както и с отличен зимен сервиз за вашите ски или сноуборд.

А ето и малко повече информация за самите магазини.

Боровец: Хотел "Ела"

Банско: Хотел Пирин Палас, до бар Euforia, ул. Пирин 92E

Списание Wilder Winter  може да намерите в магазините в София на Contrabanda, Sport Depot, Drop-in Shop, Animal, True Riders, Diel Sport, както и в Боровец в Adventure Center на хотел Рила, The spot на Balkan Snowboards, Малинката до лифт Ситняково и Traventuria.

Галерия:
лонгборд уроци