Вечер на скандинавската музика в Tell Me Bar
18.01.2017

Поредицата Nordic Soundscapes, посветена на скандинавската инди и електронна музика, се завръща с второ издание на 21 януари, този път в TELL ME BAR

Селекцията на музиката отново ще включва парчета и ремикси на Röyksopp, Trentemøller, Prins Thomas, Little Dragon, Bjork, GusGus, Lulu Rouge, Lykke Li, Kasper Bjørke и oще много други страхотни банди и ди-джеи, идващи от северните страни на Европа - Швеция, Норвегия, Финландия, Исландия и Дания. Зад пулта ще застанат Sayulke и Martin – диджеи и запалени фенове на скандинавската музика. 

martin

Martin е меломан и движещата сила на приятното artnewscafe в Пловдив, където правят най-животоспасяващата лимонада в света! Подбира изцяло музика на заведението, както и част от плейлист-а на онлайн радиото LMEY. Отдавна е фен на скандинавско звучене, а сетовете му варират в различни стилове и винаги подбира музиката си спрямо атмосферата и настроението на околните. Има изяви както в Пловдив, така и в София в барове като Club Fargo, Club Void, Bar KICKS, Jules Verne и др. Можете да чуете част от репертоара му ТУК.

sayulke

Sayulke е съосновател и част от dj състава на аудио-визуалния колектив МЕЛФОРМАТОР. Харесва многообразието в музиката, като предпочита основно електронното звучене. Обича добре композирания микс, но за него най-важна е емоцията, която се създава чрез музиката. Скандинавскoта звучене винаги е било определящо за вкуса му, а сред любимите му изпълнители се нареждат имена като Kiasmos, Samaris, GusGus, , WhoMadeWho, Royksopp, Trentemoller, легендарните Sigur Ros и много други. Чуйте работата му ТУК!

Повече информацият за поредицата Nordic Soundscapes може да откриете във Фесбука на събитието!

Вижте още: Вечер на скандинавската музика в бар "Петък"

Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци