Berry Weekend на шест планини и три държави
13.02.2017

Изминалият уикенд ни даде толкова прекрасни емоции и усмивки, огря ни с толкова слънчеви лъчи, че еуфорията ни държи все още, дори и през работната седмица! Няколко берита се бяхме пръснали из Витоша, Рила, Пирин и Осогово, а други караха по величествените върхове на австрийските Алпи и Грузия. Докато чакаме с нетърпение отново да дойдат почивни дни, ще ви разкажем какви ги вършихме събота и неделя! :)

В събота сутрин част от крюто се събрахме на витошкия Голи връх, за да караме в горите на бай Кръстьо. За съжаление голяма част от снега там се е стопил за сметка на солидната ледена кора, която превръща последните 300 м. до лифта в адска мъка. Home mountain обаче никога не ни е подвеждала и след кратък преход открихме перфектните бели склонове с пухкава пудра.

VitoshaVitosha

Катеренето нагоре никога не е било по-приятно при вида на красивите линии, плъзнали по склона пред нас!

VitoshaVitosha

По същото време други берита успяха да покарат под следобедното слънце на Боровец, където също имаше изобилие от сняг. Маркуджиците бяха пълни до горе и грейнали от ослепителното февруарско слънце. 

Накратко събота ни даде много смях, закачки, слънчеви бани и няколко "мазни" спускания, придружени с приятен планински преход!

Boro weekendBoro weekend

friends kids top of the mountain

Неделя също беше толкова интензивна и ни завари на различни планини. Слънчевата прогноза ни изкуши да се качим колкото се може по-нависоко, чак до Черни връх! 

Cherni vrah

VitoshaVitosha

Слънчицето беше също толкова ослепително и на Маркуджиците, където все още има много игра в клековете.

Boro Markudjik

Бери Поли прекара уикенда в Гудари, Грузия и ни изпрати спиращи дъха гледки от Кавказ, но за това ще разказжем подробно съвсем скоро!

Gudauri snowboard

Мина пък ще изкара остатъка от сезона в Австрия и само можем да предполагаме колко много курорти е успяла да обиколи за последните дни! Снимките са от олимпийския курорт Axamer Lizum.

Мина Axamer

Мина Axamer

Имаме и малко снимки от Севето, която цял сезон се забавлява на Банско.

Bansko weekend

Bansko weekend tracks

Събрахме доволно количество тен на маска, много Витамин D и прекрасни спомени за едни от най-готините дни каране през този сезон!

Успешна седмица и до скоро! 

Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци