BIG MAMA FEST на Osogovo Funpark
06.03.2017

На 11 и 12 март Osogovo Fun Park организира първия по рода си фест, обединяващ любителите на различни видове зимните спортове.

Биг еър, крос трасе за сноуборд, ски и байк, моторни шейни, уъркшопове и премиера на новия филм на Videograss са едни от елементите, включени в програмата на BIG MAMA FEST.

Специална част от събитието заема Red Bull FRAGMENTS Night Session, което ще бъде генерална репетиция за Red Bull FRAGMENTS 2017 – събитие, чийто домакин е Osogovo Fun Park седмица по-късно. Във вечерта на 11-ти март, екип от професионални фотографи и оператори ще се погрижи да заснеме спусканията на всеки един райдър, включил се в Red Bull FRAGMENTS Night Session, а видеата и снимките ще бъдат публикувани във фейсбук страницата на Red Bull FRAGMENTS 2017.

И докато едни се състезават, други ще имат възможността да научат нещо повече от уъркшоповете БАССЕС/Лавинна безопастност и X RESCUE/Ваксиране на сноуборд и ски. Семейни активности и състезания за публиката са също част от програмата на BIG MAMA FEST и разбира се докато всичко това се случва, парти вайбът ще бъде подсилен от DJ и DJ sets.

Линк към събитието във Фейсбук

Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци