Shred Together // Ladies Edition // Switch
23/03/2017

Ние обичаме месец март, не само защото е женският месец, но и защото едни от най-забавните дни в планината са именно през март. Пролетно каране, слънце и приятели, а какво по-приятно от завършване на такъв ден в бар Switch. Такъв е нашият план за тази събота. Каним и вас на предпоследното за сезона издание на Shred Together, което подобаващо на месеца е посветен на нас.

Ние обичаме месец март, не само защото е женският месец, но и защото едни от най-забавните дни в планината са именно през март.
Пролетнно каране, слънце и приятели, а какво по-приятно от завършване на такъв ден в бар Switch.
В предпоследното за сезона издание на Shred Together девойките са на фокус. Да точно така, тази събота 25 март специалното вниманние в бара ще е за девойките-райдъри.
Елате да се позабавляваме, да потанцуваме и да си поговорим за нови линии, паркове и защо не за още една мартенска пудра =)
За доброто ни настроени ще се погрижат Kalyas & Xonic 
25 март, събота, 21 часа 
POWDER TO THE PEOPLE and #SwitchON

Да точно така, тази събота 25 март специалното вниманние в бара ще е за девойките-райдъри, а зад бара ще ви посрещнат най-усмихнатите барманКИ.
Елате да се позабавляваме, да потанцуваме и да си поговорим за нови линии, фън-паркове и защо не за още една мартенска пудра =)

За доброто ни настроени ще се погрижат Kalyas & Xonic 

25 март, събота, 21 часа @Switch

POWDER TO THE PEOPLE and #SwitchON

Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци