Няколко причини да карате колело все по-често!
14.04.2017

Времето се затопля и става все по-благоприятно за каране на колело - в града или в планината - важното е да се въртят колелата :)

Ето Ви няколко съвсем основателни причини веднага да предпочетете карането на колело пред колата или мързелуването вкъщи...

1.Намалява времето за придвижване. Вместо да висите в поредното задръстване, може просто да го подминете с колелото си!

Карането на колело до работа например, би ви дало едно добро и тонизиращо начало на деня!


2. Спасява планетата - когато карате колело, пазите и природата - не отделя газове, а ви зарежда с енергия!


3. Заздравява ставите - когато въртите педалите се отделя ставна течност, която е балсам за хрущялите. Освен това колоезденето се отразява много добре и на тазобедрени­те и коленните стави.

4. Зарежда Ви с добро настроение - освен балсам за колената е и за душата. При движенията се отделят хормони на щастието - ендорфини в мозъка, които ни карат да се чувстваме заредени с положителна енергия!

5. Поддържа Ви в добра форма, а няма възраст, на която да не можете да карате. Дори малките деца, започват с баланс колела, които са полезни за цялата им моторика. За възрастните хора, карането на колело е не само движение, но и здраве!

Въртейки колелaта, изразходвате калории, укрепвате мускулите на краката и повишава вашата издръжливост.

Очаквайте този сезон много приятни предложения от нас с колела, планини, обиколки, пътеки, спускания и незабравими емоции!

Следете ни и се присъединете към нас!

А до тогава - GO AND RIDE YOUR BIKE NOW!

Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци