10-то Национално Джамбуре Бассес 2017
20.04.2017

Зимата отново напомни за себе си и е време това да бъде отпразнувано!

До всички палави скиорчета и сноубордисти, от женски и мъжки род! ВРЕМЕ Е! Джамбуре бай БАССЕС 2017 идва с пълна сила! Приготвяйте вечерните тоалети, голите гръбчета, кожените прашки, официалните анцузи, сребърните прибори – и на КОПОН! Юбилейното 10-то издание по случай най- неофициалното закриване на зимния сезон се очертава както винаги да бъде...“Урудска раота, чуек“ Незнам какво друго да ви кажа...освен, че сме там, горе, на Рилските езера, 22.04, някъде към 11-11 и нещо. И да се подготвите подобаващо: 
- всеки с пликче от любимия си супер-хипер-мега маркет – да покажем, че найлонките могат да се употребяват повторно и то за по-забавни неща от пазаруването, чрез едно групово спускане по улеите! Най-бързият печели. 
- да си ваксинирате ските/дъските и във върхова кондиция готови за „чайниз даунхил“ - масовка по рилски! Отново най-бързият печели.
- специални призове за мис „мокро мерино“ (може и акрил/памук), мистър „мокро чорапче“, най- изобретателен костюм/ансамбълче, най-къса поличка и всичко по-по-най, което предизвика УАААУ ефекта.
Изненади – ще има! Скара – също ще е на позиция! Биричка – ем че къ!
Горе сме и сме в „силно положение“!

До всички палави скиорчета и сноубордисти, от женски и мъжки род! ВРЕМЕ Е! Джамбурето на БАССЕС идва с пълна сила!

Приготвяйте вечерните тоалети, голите гръбчета, официалните анцузи, сребърните прибори – и на КОПОН!

Юбилейното 10-то издание по случай най-неофициалното закриване на зимния сезон се очертава, както винаги да бъде мега вълнуващо, имайки и предвид, че зимата отново е факт!

Мястото е - Рилските езера, 22.04, някъде към 11-11 и нещо. 

Още може да разберете и от Фейсбук събитието ТУК!

Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци