Как да се включим в световното бягане Wings For Life
04.05.2017

На 7-и май 2017 г. десетки известни личности, спортисти, публични компании, различни общности и неправителствени организации от цял свят ще се обединят в името на една благородната кауза - гръбначните увреждания да станат напълно лечими. Те ще покажат своята подкрепа бягайки. Едновременно в над 50 локации по света точно в 11 часа GMT и тази година хиляди ще станат част от най-мащабната кампания за събиране на средства Wings for Life.


снимка: Wings for Life

Ето няколко от начините, с които можем да подкрепим тази благородна кауза

1. Включете се в организираното бягане от екипа на Run BG. Трасето ще бъде в Борисовата градина в София, а стартът е точно в 14:00 ч. Бягането, организирано от Run BG, ще започне от езерото „Ариана“, а дължината на обособеното специално за събитието трасе, ще бъде 5.01 км. 

2. Бягайте, където й да се намирате, със специално разработеното приложение Wings For Life World Run App. Приложението дава възможността да бягаме за тези, които не могат, без значение къде по света се намираме. То може да бъде свалено за Adroid и iOS и освен на 7-и май, когато е световното бягане, ще отчита резултатите ни през цялата година. 

3. Включете се към вече създаден отбор и бягайте заедно с него за каузата. Това ви дава възможността да бягате където и да сте, като част от този отбор. Ние от Wild-berries създадохме свой отбор, в който всеки един от вас е добре дошъл. За да се включите, единствено е необходимо да свалите приложението и да се регистрирате. След като вече сте регистриран изберете опцията join a running team - в search открийте отборa ни Wild-berries и изберете опцията join team . Можете да се присъедините и тук - след като се запишете през линка ще получите е-mail - не забравяйте да го отворите и да потвърдите регистрацията си =)

4. Дарете средства - можете да дарите средсвта към вече създадена кампания или да създадете своя собствена кампания на страницата на събитиетио. Вижте как ето тук.

Включи се! Покажи своята подкрепа и нека всички заедно дадем крила, за тези които не могат !!!

#WingsforLife #WingsforLifeWorldRun

Галерия:
лонгборд уроци