Аксесоари за GoPro на XSories
23.01.2012

Малко хора знаят че могат да направят камерката си GoPro HD още по-яка от колкото е всъщност. Един от най- необходимите аксесоари е силиконовият кейс на XSories. Освен че предпазва корпуса й от наранявания, този силиконовият кейс e много приятен на допир и не се хлъзга, така че ще изпускате камерата си по-рядко. Много потребители докладват, че употребата на силиконовото покритие в студено време осигурява 25% по-дълъг живот на батерията.

Предлагат се няколко разцветки: Черно, Бяло, Оранжево, Камуфлаж.

- Черните силиконови покрития за GoPro HD се използват от много филмови продуценти, благодарение на това, че черното не отразява светлината.

- Камуфлажът: Използвайте го, когато искате камерата ви да бъде невидима в зелената природа.

- Оранжево: Много сърфисти казват, че благодарение на този цвят са успели да локализират камерата си под водата. Тези които са били без силиконовото покритие не са успели да ги намерят. Погрижете се за инвестицията си.Друг много полезен аксесоар е телескопичният статив на XSories.
И вие заслужавате да сте в кадър! Сега благодарение на UShot вече може и вие да присъствате в кадрите. Използвайки 1/4’’ универсална приставка, вие можете да закрепите всякаква компактна камера на аксесоара UShot и да заснемете уникалните моменти от различни ъгли. Лесен за транспортиране и регулиране на дължината за хващане на перфектния ъгъл. UShot е най-добрия ви помощник в заснемането на всякакви екстремни преживявания, концерти, трипове и други.Основни характеристики:

- Тегло: 118.29 гр
- Дължина в разгънато положение: 43.0 см
- Дължина в сгънато положение: 20.5 смТези и много други аксесоари за GoPro можете да намерите тук: www.xcosports.com

Галерия:
     
лонгборд уроци