Приключенско и екстремно кино под звездите в град Банско!
14.07.2017

Традиционната „Лятна филмомания под звездите – най-доброто от Банскофилмфест" ще се проведе и тази година под кристалното небе на град Банско и Пирин планина от 26 до 29 юли.

Прожекциите започват в 21:00ч на централния площад „Никола Вапцаров" в Банско.
Не пропускайте да се докоснете до най-доброто от световното екстремно и планинарско кино в 13 филма от Франция, Испания, Канада, САЩ, Индия, Италия и Австрия.

Ще потърсим супер-героя в себе си във филма за  Ален Робер "Човека-паяк" и изкачването му по втората по височина сграда в Париж – 210-метровата Тур (Кула) Монпарнас, ще научим историята на боабабите в Мадагаскар и как две екстремни дами решават да преминат 2400км с каяци в открити води, ще се спуснем в кратера на действащ вулкан насред Тихия океан и разбира се, ще видим до къде могат да стигнат екстремните скиори в търсене на адреналина!

Филмите в програмата на „Лятна филмомания под звездите 2017"  представят още много уникални кадри, които ще имате възможността да видите в четири летни вечери!

При лошо време прожекциите ще се проведат в Голямата зала на Читалище „Никола Вапцаров".

Вход свободен!

Организатори:
Община Банско
Читалище „Никола Вапцаров"
Сдружение „Международен фестивал на планинарския филм"


Повече информация за събитието ще намерите в прикачените файлове, в това число кавър снимка и на нашата страница тук Банско Филм Фест
Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци