6 изпълнители, които нямаме търпение да чуем на SZIGET 2017
06.08.2017

Всеки си има различни планове за лятото, а в нашите за трета поредна година попада един от най-големите музикални фестивали в Европа - SZIGET 2017. Събитието ни грабна още през 2015 с невероятния си мащаб, цветна и богата програма от забавления и най-вече - със списъка от изпълнители, които видяхме на място тогава. 

За 25-тото издание на легендарния фестивал тази година, организаторите отново ни обещават огромно разнообразие от стилове и световноизветни изпълнители (в списъка с хедлайнери влизат P!nk, Macklemore & Ryan Lewis, The Kills, Kasabian, Wiz Khalifa и много, много други) и ние вече бавно, но сигурно планираме фестивалните си дни. 

Ето кои са 6-те изпълнители, които нямаме търпение да чуем наживо: 

1. Не знаем дали сте чували за Mando Diao, но шансовете да сте ни чували да пеем тази песен с цяло гърло от лифта на Ястребец през зимата са огромни. Песните на бандата са ритмични и могат да разтанцуват всеки и ние вече нямаме търпение да чуем бандата и на живо. 2. Major Lazer - много можем да говорим за Major Lazer. Преследвали сме ги из Европа и вече сме били на 2 техни участия  и спокойно можем да кажем, че това са били най-вълнуващите партита, на които някога сме били. Нямаме търпение отново да си разкършим кръстчетата под звуците на любимия ни летен химн:  

3. Flume - австралийският DJ отдавна е в списъка ни с изпълнители, които искаме да слушаме на фестивал и ще щастливи, че е избрал именно SZIGET за едно от малкото му участия на стария контитент това лято. 4. The Chainsmokers - американската банда има репортоар от супер свежи парчета, идеални за танци под слънцето. Нямаме търпение да ги чуем следващата неделя, когато ще се проведе и концертът им на главната сцена на Острова на свободата. 

5. Rudimental - една от най-любимите ни групи за всички времена. Rudimental винаги изпълват сцената и публиката с неповторимо настроение, а и да чуеш как свирят drum&bass наживо си е наистина впечатляващо. Знаем почти всичките им песни наизуст и нямаме търпение отново да пеем с цяло гърло заедно с тях.

6. Dimitri Vegas & Like Mike- закриващото парти на SZIGET е гвоздеят на фестивалната седмица, а тази година, честта да закрият легендарния фестивал, имат DJ-те Dimitri Vegas & Like Mike. Имайки предвид опита ни от минали години - очаква ни епично парти под звездите в публика от над 100 000 души. 

Фестивалът започва тази сряда (09.08.2017), което означава, че все още имате време да вземете едно от най-спонтанните си решения за тази година, купите самолетни билети до Будапеща (които са изненадващо евтини) и се гмурнете в незабравимото приключение, наречено SZIGET.

Вижте опциите за билети още сега. 

Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци