Red Bull Flying Bach 21.10 зала 1 на НДК
28.09.2017

За първи път в България ще имаме удоволствието да видим шапмионите по брейкденс Flying Steps - в летящ танцов спектакъл по произведението на Йохан С. Бах!

Спектакълът е красиво съчетание на умовете на Вартан Басил – директор хореография и Кристоф Хагел - музикален директор. Шведската балерина Анна Холмстрьом се присъединява към седемте брейк танцьори от Flying Steps, обединявайки основните елементи от брейк танците с прецизността на балета.

В сблъсък на култури Red Bull Flying Bach преобръща света на международната класическа сцена и представите за нея нагоре с краката. Flying Steps е трупа от световни шампиони по брейкденс, която визуализира и вдъхва нов живот на “Добре темперирано пиано“ от Йохан Себастиан Бах в творчески спектакъл, който съчетава класическа музика с улични танци и съвременно изкуство. Нота по нота. Стъпка по стъпка. С пиано, клавесин, и електронни бийтове.За първи път в България ще имаме удоволствието да видим шапмионите по брейкденс Flying Steps - в летящ танцов спектакъл по произведението на Йохан С. Бах!

В сблъсък на култури Red Bull Flying Bach преобръща света на международната класическа сцена и представите за нея нагоре с краката.

Flying Steps е трупа от световни шампиони по брейкденс, която визуализира и вдъхва нов живот на “Добре темперирано пиано“ от Йохан Себастиан Бах в творчески спектакъл, който съчетава класическа музика с улични танци и съвременно изкуство. Нота по нота. Стъпка по стъпка. С пиано, клавесин, и електронни бийтове.

Спектакълът ще се състои в София на 21 октомври (събота) в зала 1 на НДК.

Повече информация на събитието във Facebook

Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци