Кампания "Капачки за бъдеще"
8/10/2017

"МНОГО хора събират пластмасови капачки! Други още не събират, но искат да се грижат по-добре за околната среда и/или да помагат на хората в нужда...." - така започва апелът на двама амбициозни българи, които не само искат, но и правят добро!

МНОГО хора събират пластмасови капачки!
Други още не събират, но искат да се грижат по-добре за околната среда и/или да помагат на хората в нужда.... - така започва апелът на двама амбициозни българи, които не само да искат, но и да правят добро.
Ето как Martina Yordanova и Lazar Radkov подновяват кампанията за събиране на капачки с една благородна цел - да помагат! 
Първоначално са се заели да съберет достатъчно пари, с които да се закупи кувьоз за болница в по-малък град, която се нуждае от такъв;
/Всяко 3то дете в България, което е било в кувьоз, получава увреждане на очите, защото наличната техника е на над 20 години./
За момента са успяли да намерят пункт близо до София, където ще изкупят събраните капачки. Намерили са  и добри хора, кои да извозят с микробуси капачките.
Идеята им е да има поне акция на месец, в която всеки да носи събраните капачки в сборен пунк на паркинга с битака до Националния стадион, и от там с автобуси и коли да се извозват към пункта за вторични суровини до София;
Целта на начинанието им е да има максимална прозрачност и затова ще докуменитрат абсолютно всичко със снимки и видео.
"Правим го, защото вярваме, че България и светът като цяло могат да станат едно по-приятно за живеене място, когато всеки от нас започне да полага ежедневни усилия за това.
Очакваме ви на 28.10.2017 между 10:00 и 13:00ч. до Националния стадион."
За контакти:
Мартина
0887874849

Прочетете повече за Кампания: Капачки за "Бъдеще"!

Мартина Йорданова и Лазер Радков подновяват кампанията за събиране на капачки с една благородна цел - да помагат!  Първоначално са се заели да съберат достатъчно пари, с които да се закупи кувьоз за болница в по-малък град, нуждаеща се от апаратура. Oт тях разбираме, че всяко 3-о дете в България, което е било в кувьоз, получава увреждане на очите, защото наличната техника е на над 20 години. 

Идеята им е да има поне една акция на месец, в която всеки да носи събраните пластмасови капачки в сборен пунк на паркинга с битака до Националния стадион и от там с автобуси и коли да се извозват към пункта за вторични суровини до София. Целта на начинанието им е да има максимална прозрачност и затова ще докуменитрат абсолютно всичко със снимки и видео.

"Правим го, защото вярваме, че България и светът като цяло могат да станат едно по-приятно за живеене място, когато всеки от нас започне да полага ежедневни усилия за това." 

Всички съпричастни могат да се включат на 28.10.2017, между 10:00 и 13:00ч. до Националния стадион.

За контакти:
Мартина 0887874849

Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци