Лекция "Предпазване от спортни травми и първа помощ в планината"
23.10.2017

С наближаването на така чаканата зима всички ние сме нетърпеливи да извадим екипировката си и да я подготвим за предстоящия сезон! Но освен нея е не по-малко важно да подготвим и себе си!

През последните години БАССЕС работи усилено в една насока - да направи престоя ни в планината по-безопасен, както за самите нас, така и за всички останали, които са решили да й се порадват. Част от тази програма е ежегодната и вече добре позната лекция за лавинна безопасност, която се провеждат всяка година в началото на зимния сезон. Освен нея БАССЕС организира и лавинни курсове, а от месец март 2017г. стартира и поредица от кратки видеа - лавиини серии, които можете да намерите ето тук.

Тази година към своята програма, Българска Асоциация по Ски Свободен и Екстремен Стил включва и не по-малко важната тема за превенцията от спортни травми и оказването на първа помощ в планината. За лектори са поканени утвърдени специалисти в областта нa медицината и спортната кинезитерапия д-р Павлин Кемилев и Елена Кемилева. 


Лекция: "Предпазване от спортни травми и първа помощ в планината"
Дата: 09.11.2017 г.
Час: 19:00 ч.
Място: 65-та Аудитория на Ректората на СУ „Св. Климент Охридски“ - бул. „Цар Освободител“ 15, София.
Вход: Свободен.

Зимата е почти тук и всички ние сме нетърпеливи да извадим екипировката си и да я подготвим за предстоящия сезон! Но освен нея е не по-малко важно да подготвим и себе си. 
Както всяка година, така и тази BEFSA са подготвили серия от лекции, които целят да направят престоя ни в планината по-безопасен, както за самите нас, така и за всички останали, които са решили да й се порадват. 
Част от тази серия от лекции са добре познатите ни лекции за лавинна безопасност. Освен тях обаче на 9.11.2017 година, ще имаме възможност да присъстваме на изключително интересната и важна лекция "Предпазване от спортни травми и първа помощ в планината".
Лектори ще бъдат - д-р Павлин Кемилев и Елена Кемилева. 
Ние ще бъдем там, очакваме и ВАС.
...и си пожелаваме снежен и безавариен сезон =)
Дата: 09.11.2017 г.
Час: 19:00 ч.
Място: 65-та Аудитория на Ректората на СУ „Св. Климент Охридски“ - бул. „Цар Освободител“ 15, София.
Вход: Свободен.
Галерия:
лонгборд уроци