Berry Bazar: 10 ски и сноуборд находки
27.10.2017

Зимната еуфория е тук! След като ви дадохме нашите съвети за подготовка за сезона и вчера ви предложихме и 4 бюджетни предложения за екскурзия в Алпите, сега е време да си помогнем едни на други да намерим нови и изгодни нещица за зимата. Затова и днес днес започваме най-новата ни рубрика - Berry базарчето. 2 пъти в месеца ще имате възможността да ни изпращате линкове към вашите обяви* с ненужната си нова или използвана (но в чудесно състояние) екипировка, а ние ще ги качваме на сайта в опит да помогнем на други да си намерят съкровище за сезона на страхотна цена.  Лесно и полезно за всички. :) 

Ето кои са първите 10 находки, които си търсят нови собственици за предстоящата зима: 

1. Нов сноуборд Slash Spectrum 151 cm. 2017

Шансовете да се сдобиете с чисто нова дъска от тази година за по-малко от 500лв. са доста малки, което прави това предложение наистина добро. Дъските SLASH са плод на съвместната работа между легендарния сноубордист Gigi Ruf и швейцарската марка Nidecker и повечето от тях може да видите в действие във филмите на Pirates Movie Productions. Освен, че е висок клас дъска, Spectrum е жив и игрив сноуборд със zero camber, който предлага повече стабилност от борд с рокер форма и същевременно с това се държи еднакво добре в пудра, в парка и по уличните спотове. Според нас няма да сбъркате, пък и шансовете да видите някой със същата по пистите у нас са почти никакви. Цена: 499лв.

Разберете повече за борда и пишете на собственика им тук

 

2. Aiblaster Sassy Beast Suit, размер М

Част от една от последните колекции на Airblaster,  този екип е купен е миналата година от Щатите и сега се оглежда за нов собственик. Екипирано с множенство джобчета (джоб за карта на ръкава, лесен достъп до голям вътрешен джоб и още около 6 джоба общо на крачолите и самата горна част), това oneasie е супер фънки предложение за момичета и момчета, които се забавляват на пистата и извън нея. Има проветрения на мишниците, както и ципове в долната част на крачолите, а яката и качулката са големи и предпазват чудесно при вятър и снеговалеж (в качулката без проблем ще се вмести и каска). Екипът е едно цяло, но е направен с умисъл за най-трудната мисия в планината за момичетата - пишкането. Горната и долната част са свързани с цип на 350 градуса за улеснение. На момчетата не им трябва, но пък си е екстра. Цена 700лв.

Разберете повече за борда и пишете на собственика тук

 

3. Нови Nikita Sideway Sista сноуборд обувки, размер 39

Вероятно всички мацки, които четат това, са чували за исландската марка Nikita. Попаднахме на чифт чисто нови обувки на бранда за скромната цена от 180лв. Размер 39-ти и с flex rate 4, обувките идват без кутия, защото кучето на собственика ги е изяло (ние не бихме му се сърдили, пък и той дори предлага и снимково доказателство:) Готина сделка, точно навреме преди сезона. Цена: 180лв.

Разберете повече за обувките и пишете на собственика им тук

 

4. Мъжки автомати Drake Reload на един сезон, size L

Свежи мъжки автомати Drake в чудесно състояние с изключение на няколко малки драскотини. Моделът е премиум фрийстайл предложението на марката и е идеален за каране в парка и извън него. На нас ни изглеждат доста генгста. Цена: 200лв. 

Разберете повече за автоматите и пишете на собственика им тук

 

5. Дамски сноуборд обувки Burton Emerald 2016 използвани броени пъти, UK6 / 36 EU  

Висок клас обувки на световноизвестната марка Burton, този чифт е носен няколко пъти преди собственичката му да разбере, че са мънички. Моделът е със средна твърдост и е идеален както за начинаещи, така и за напреднали мацки. Ние сме пробвали Emerald и силно ги препоръчваме. Цена: 280лв. 

Разберете повече за обувките и пишете на собственика им тук

 

6. Сноуборд Gnu 156 Space Case на 2 сезона  

С модерна и доста различнаформа, тази дъска е на 2 сезона с още много живот в нея. Има нормални следи от употреба и е асиметричен twin размер 156. Цена: 470лв

Разберете повече за дъската и пишете на собственика й тук

 

 

7. Обувки за сноуборд Nike Vapen X BOA носени 2 пъти, номер 9 US, 40.5 BG 

Жалко, че Nike вече не правят сноуборд обувки, защото ние сме им фенове! Леки и удобни, Nike Vapen са страхотен модел за всички, които обичат да карат в парка, но нямат против да карат с по-мека обувка и в пудрата. Тези тук са се оказали мънички на сегашната си собственичка, а вече е доста трудно и почти невъзможно да се сдобиете с Nike, така че ние силно препоръчваме да не изпускате. Цена: 220лв. 

Разберете повече за обувките и пишете на собственика им тук

8. Ски Blizzard Passion Vega 173 cm карани един сезон

Ето и нещо за скиорите - ски в чудесно състояние, карани само 1 сезон. С автомати Marker TC 4.12. Цена: 100лв.

Разберете повече за ските и пишете на собственика им тук

9. Ново женско яке Trespass, размер ХХL 

Свежо цветно яке Trespass, което поради големия си размер може да се носи както от жена, така и от мъж. Търсейки снимка на модела попаднахме на оригиналната му цена, която е 300евро, така че това тук наистина си е сделка. Цена: 90лв. 

Разберете повече за якето и пишете на собственика им тук

10. Нова раница McKinley 28l. 

Нова раниза за пътешественици с чудесен обем. Лека и удобна, подходяща за двудневни преходи. Цена: 90ле.

Разберете повече за раницата и пишете на собственика й тук

 

Това е засега. Надяваме се да сте намерили поне нещичко за вашите нужди, а дори и да не сте - след 2 седмици пак. 

*Публикуването на обявата ви е безплатно. Wild Berries не носят отговорност за качеството на предлаганите продукти, нито за коректността на продавача.*

Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци