Уъркшоп по катерене – Get the Wild Gravity
03.10.2012

С удоволствие ви изправяме пред следващото предизвикателство, а именно катеренето.
След като пързаляхме заедно уредите в парка, карахме сърф, дърпахме се на лодка, спускахме се в гората с колела, дойде време и да се изкачим  на върха и да погледнем нещата отгоре :)

Катеренето е комплексен спорт, които тренира качетва като сила, гъвкавост, баланс, концентрация и е прекрасно средство за поддържане на добра форма и красива фигура. Катеренето има много стилове и разновидности, но най-истинско и полезно е когато е практикувано на открито сред природата.

Всички места за уъркшопа са заети!!! (04.10.2012)

За да бъдете подготвени за катерене на скали или ако просто искате да смените скучните фитнес тренировки в града с нещо по-интересно и практично, е най-добре да започнете с уроци в специална зала за катерене. За да ви осигурим тази възможност ни помогнаха нашите приятели от зала Гравити (Спортен комплекс Бонсист).

Уъркшопът ще се проведе на 14.10 от 10.30, в зала Гравити, където един от най-добрите катерачи в България, ви е подготвил въвеждащ урок. За загрявка сме предвидили кратко комплексче по йога, а като се поизморите ще може да погледате как катерят силните момичета, да се запознаете, обмените опит и да почерпите вдъхновение.  

Записването става на познатия ви адрес – info@wild-berries.com
Местата са ограничени (10) , така че побързайте и изпратете вашите три имена и телефон за връзка.

В случай, че получите потвърждение за записването, грабвайте си усмивката и идвайте при нас.

За залата:

Зала Гравити е сред водещите зали за катерене в България. Тя предоставя прекрасни условия за практикуването на почти всички стилове в катеренето ( разполага с маршрути, боулдър сектори, кампус борд и драй тулинг). Залата е с площ от 1000м2 (най-голямата в България) и предлага голямо разнообразие от маршрути за всички нива на катерене и обща физическа активност - от напълно начинаещи до професионалисти. В залата работят изключително добре подготвени инструктори, които се грижат за вашата безопасна, приятната и пълноценна тренировка. Зала Гравити не е обикновена спортна зала, тя е образователен център за обмен на информация и опит  за всякакви въпроси свързани с катеренето, място където може да създадете свежи социални контакти, да организирате парти, да тренирате качества необходими за катеренето, да участвате в състезание или катерачна среща, да си купите качествена екипировка  или просто да изпиете чаша кафе с приятели и да погледате как тренират едни от най-добрите катерачи в България.   

Адрес: Спортният комплекс зала'' Бонсист'', УНСС,ул.8-ми декември №2, Студентски град. Комплексът разполага с удобен безплатен паркинг
Facebook: Bonsist climbing
Website:www.gravitybg.com
Контакти: Емилиян Колевски:
Работно време: Понеделник-Петък от 10:00 до 22:00
Събота и Неделя от 10:00 до 21:00

Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци