19 years HMSU - Класика! / Inter Expo Center
03.01.2018

Задава се най-мащабното HMSU събитие от няколко години насам с 9 международни гости, всеки един от гостите е специално избран от HMSU артисти в една от най-големите зали на Интер Експо Център в София с масивна звукова и осветителна система и 3D mapping.

Първият обявен, който беше избран от Faith, e NickBee от Украйна.

NickBee обича морфирането, животинските бас-линии, които се прожектират през звуковото пространство в идеално организиран хаос, със структура, осигурена от болезнено остри барабани. Никога не се съобразява с някаква зададена форма, привързаността на Nickbee към иновациите прави странния, експериментален елемент, определящ фактор за неговата музика. Може би най-впечатляващо е майсторството на младия художник на звуковия дизайн на следващото ниво, което никога не е принуждавано или пресилено, само вкусно приложено във внимателни количества, винаги удрящ този перфектен баланс между високотехнологични и нисковъглеродни... умение, запазено само за експерти.

Вторият гост е специално селектиран от другото ново попълнение в организацията, а именно родната дръм и басс гордост – L 33. Неговият избор е редовно номиниран и е печелил редица награди, свързани с любимата ни музика. Никой не може да оспори, че е един от най-техничните диджеи на сцената, а това ще бъде негово първо индивидуално участие в България.
L 33 selected:

Вторият гост е специално селектиран от другото ново попълнение в организацията, а именно родната дръм и басс гордост – L 33.

Неговият избор е редовно номиниран и е печелил редица награди, свързани с любимата ни музика. Никой не може да оспори, че е един от най-техничните диджеи на сцената, а това ще бъде негово първо индивидуално участие в България.

L 33 избра A.M.C. 

A.M.C. е един от талантливите диджей по света, печелил е много награди за техничните си сетове, пуска на най голямата дръм и басс сцена в света до най- добрите като Andy C , June Miller , Telekinesis и други.Tретият е специално подбран от EXo / H.M.S.U., Mirizma. Зад този избор се крие един истински класик, оставил огромен отпечатък в Дръм и Басс музиката и това ще бъде неговото дебютно участие в България.

EXo selected:

SEBA от Швеция е един истински класик на дръм и бас сцената, той оставя голяма следа в басса със своите екзотични ритми . Фаворита на Targy пък е Dom & Roland - джедай вече повече от 15 години на Дръм и бас сцената. Той е добре известен със своите кинокафяви звукови пейзажи. Често се предполага, че той се движи в правенето на филмови саундтраци, тъй като звукът му често пренася силен визуален елемент.acidtrip пък избра Psychofreud от Норвегия. Той започва да се занимава с джънгал дръм и бас през 1993г. Известен е с енергичните си концерти на живо и в някои страни е най-номинираният DJ на всички времена.  COOH / BALKANSKY / IVAN SHOPOV с удоволствие избра и женското присъствие на дръм и басс сцената - Lucy Furr

Тя е активна като DJ и продуцент от доста време. Започва кариерата си като диджей на холандската хардкор сцена през 2000 г. и е заразена с барабан и бас вирус няколко години по-късно през 2007 година. Тя играе безмилостно съчетание между барабан и бас и хардкор и обича да изследва границите между жанровете.
Следващата селекцията е "огнена", защото изборът е дело на Ogonek (Official). По негова покана чак от далечна Колумбия за първи път в Европа ще гостува един от най-техничните южноамерикански диджеи.

OGONEK selected:

Psycorp се характеризира като художник  с Dj сетове , изпълнени с грамофонни плочи и CD палуби, преминавайки през различни музикални стилове, прилагайки оригинални смесителни техники, като си поставят силни стилове , за да направят определено време. Той успя да сподели сцената с големи таланти като Andy C , DUB ELEMENTS, DUB ZERO.

Следващите артисти са като скачени съдове и колаборациите помежду им са често срещано явление. И за двамата може да се каже, че са тотални класици, а единият е и носител на рекорд от книгата на Гинес. Той успя да детронира Еминем за най-много думи в едно парче и неслучайно е сред водещите MC-та на световната сцена. Това е техен дебют в България, а целят този филм може да забърка само Konspirator-а.

KONSPIRATOR selected:

DJ PHANTASY & HARRY SHOTTA (UK)За още инфо следете събитието в фейсбук.

Информация за билети 

-> https://tr.im/19hmsu-tickets

-> EVENTIM.bg - онлайн и в разпространителната мрежа из цялата страна

-> 4:20 Shop (бул. "Васил Левски" 87 , София)

-> BreakPoint (ул. "Гурко" 72, София)

 

+ Ценови категории:

-> промо: 15 лв. - РАЗПРОДАДЕНИ

-> ранни: 20 лв. - РАЗПРОДАДЕНИ

-> стандартни: 25 лв. (до 7 януари 2018) 

-> късни: 30 лв. (до 19 януари 2018)

-> на място / в деня на събитието: 35 лв.

Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци