Arctic Monkeys и Kaleo сред хедлайнерите на SZIGET 2018
29.01.2018

Не можем да повярваме на късмета си! Миналото лято си пожелахме през 2018 г. да гледаме на живо Arctic Monkeys и Каleo и ето, че няма и месец след началото на новата година, нашето желание се сбъдва! И то не къде да е, а на най-любимите ни от всички фестивали на планетата – SZIGET 2018!

Много пъти сме писали за почти маниакалното ни увлечение по унгарския SZIGET, но това наистина е най-якото лятно изживяване, което някога ще ви се случи, честно! Ето, че в последните дни на променливия януари, организаторите на мащабното събитие ни зарадваха с първите имена от феноменалния лайнъп.

Arctic Monkeys, Kaleo, Kendrick Lamar, Kygo, Mumford and Sons, Bastille, Lykki Li, Parov Stelar, The Kooks, MØ, Clean Bandit и др., са само първата вълна от световноизвестни изпълнители, които ще омагьосат многохилядната тълпа пред величествената главна сцена. Имайки солиден опит с Острова на свободата (другото име на Sziget), сме адски развълнувани да разберем и остналите имена. Но всичко с времето си – със сигурност ще ви държим в течение какво предстои!

SZIGET

Photo: Marina Yunakova/Wildberries 

Тазгодишното 26-то издание на SZIGET Festival ще се проведе в дните между 8-15 август на легендарния остров Obudai, Будапеща. 7 дни, изпълнение с музика, еуфория, много цветове и щастие – безгрижие, което несъмнено издига фестивала до едно от най-големите музикални събития в Европа и по света. Всяка година над половин милион души от +100 държави се събират на речния остров, за да видят едни от най-големите музикални имена от световна сцена, а и за да се насладят на безграничната свобода на SZIGET.

Вижте повече за нашите Very Berry приключения на Острова на свободата тук:

SZIGET 2015 или историята на моето най-лудо лято

SZIGET 2016 или разказ за страната на чудесата

SZIGET 2017: Да се завърнеш на любимия си фестивал

Не изпускайте промоционалните Early Bird билети! Повече инфо ТУК!

Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци