24.03. Явката ДЛГ, АТИЛА & DJ Akasha
21.03.2018

Тази събота за пръв път на една сцена излизат двама от най-изявените майстори на словото в наше време - Атила (Орлин Милчев) и Явката ДЛГ (Явор Тодоров).

Гласът, подкрепен от изкусните им умения им зад микрофона и убийствените лирики, определено носят много специален заряд, който няма как да не накара да останат безучастни дори най- взискателните и изтънчени почитатели на този жанр. 

Двамата са доказателство, че в България има място и за един по-различен стойностен хип-хоп, смело излизащ от всички граници на до болка изтърканите цинизми и фалшиви ценности.

Със своите текстове Орлин и Явор се опитват да предадат на публиката своята реалност, опит и възгледи, като ни провокират да излезем за малко от зациклилия градски ритъм и да се замислим за нещата от живота такива, каквито са.

не става само с рими, трябва принципи и нрав, психика и воля да променяш своя свят, а не да тъпчеш на едно място зад блока за смях.

Заедно с тях ще е нежната страна зад пулта - DJ Akasha, a тази комбинация опредлено предполага яко парти и музика от класа!

Мястото е Club Oxygen датата е  24 март

Със сигурност ще сме там

Вярвам и вие.

"...не става само с рими, трябва принципи и нрав, психика и воля да променяш своя свят, а не да тъпчеш на едно място зад блока за смях..."

AТИЛА "Време"


Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци