Lords Оf Тhe Underground / 25 years tour / at club *Mixtape 5*
02.04.2018

Eднo от най-големите имена на световната Хип Хоп сцена, живите легенди Lords of the Underground ще излязат на 13 Април (петък) за зверско шоу в любимия ни клуб *MIXTAPE 5*.

Mr.Funke, DoItAll Dupré & DJ Lord Jazz няма да ни спестят най-доброто от себе си и ще бъдат безкомпромисни както винаги. Тримата празнуват 25 години от първия си албум "Here Come the Lords", който излиза на 9 Март 1993г. Оттогава имат още 4 дългосвирещи албума и 8 сингъла. Посещавали са София само 2 пъти, като последния им концерт в България е преди повече от 10 години. Събитието е от съществено значение за нашата сцена и особено за по-младото поколение, което до сега не е имало голям шанс да гледа на живо артисти от тази величина. Повече информация винаги можете да намерите в интернет, а ние ще припомним, че след напълно разпродадените билети за ONYX и Psycho Realm, е добре да си купите билети преди да са свършили. За този концерт това се очаква да стане доста бързо. 

Eднo от най-големите имена на световната Хип Хоп сцената, живите легенди Lords of the Underground ще излязат на 13 Април (петък) за зверско шоу в любимия ни клуб *MIXTAPE 5*.

Mr.Funke, DoItAll Dupré & DJ Lord Jazz няма да ни спестят най-доброто от себе си и ще бъдат безкомпромисни както винаги.

Тримата празнуват 25 години от първия си албум "Here Come the Lords", който излиза на 9 Март 1993г. оттогава имат още 4 дългосвирещи албума и 8 сингъла.

Посещавали са София само 2 пъти, като последния им концерт в България е преди повече от 10 години.

Събитието е от съществено значение за нашата хип хоп сцена и особено за по-младото поколение, което до сега не е имало голям шанс да гледа на живо артисти от тази величина.

Като добавим и брейкденс с Rawnins към цялата картинка определено ни очаква взривяващо парти!  

Повече информация може да намерите на страницата на събитието в Facebook.

Билети можете да закупите online - https://bilet.bg/bg/ events/ lords-of-the-undergroud-liv e-at-club-mixtape-5/340
или да вземете от каса - https://bilet.bg/bg/pages/cash-desks

Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци