ART for LIFE Bazaar at SOHO Sofia 20.05 HOPE for Ornella
11.05.2018

През последните дни във facebook пространството се върти една кауза. Кауза за една прекрасна майка. За една наша приятелка. И по-точно за борбата ѝ за живот. 

Много от вас познават Ornella от преди, други са се запознали с нейната история сега. 
Преди няколко години това силно момиче успя да пребори рака, след като премина през ужасни състояния, химиотерапии, лечения и болки. Тя обаче успя да се излекува. Лекарите твърдяха, че след всичко тя няма да може да има деца. Но чудото стана – тя забременя и роди прекрасно момченце, Лука. Днес обаче ракът отново се завърна, за да изпита нейната сила и желание за живот. Те обаче са по-силни от всякога, защото няма по-голяма любов от майчината. Единственото желания на Орнела е да бъде до своя син във всичко, което му предстои. Да го види как става ученик, как се влюбва, как отива на бала си, как става родител и той и всички тези така важни неща за една майка. След като лекарите в Англия направо я отписват и ѝ дават живот от 6 до 9 месеца, Орнела намира клиника в Германия, която ѝ дава надежда, че ще оздравее. Сумата за лечението обаче е непосилна за нея и нейното семейство. Затова ние, приятелите ѝ, започнахме да мислим с какво можем да помогнем да се съберат тези пари. За 24 часа се събра наистина голяма част по сметката ѝ, което дава още по-голяма надежда на Орнела, че ще бъде до Лука още много дълго време. Има обаче още доста докато се събере цялата сума, затова правим и този базар.
Свързахме се с една част от авторите, други пък се свързват те с нас и продължават да пишат толкова много хора, които искат да помогнат. За което всички ние, Орнела и нейното семейство благодарим от сърце.
Екипът на SOHO Sofia предоставя своето пространство безвъзмездно и ще помогнат с всичко, с което могат. Всяко нещо, което ще се продава на базара, отива на 100% за лечението на Орнела.
А ето и участниците, на които искаме да кажем още веднъж огромно БЛАГОДАРЯ ♥ 

През последните дни във Facebook пространството се върти една кауза.

Кауза за една прекраснo момиче. За една майка. За една наша приятелка. И по-точно за борбата ѝ за живот. 

Много от вас познават Ornella от преди, други са се запознали с нейната история сега. Преди няколко години това силно момиче успя да пребори рака, след като премина през ужасни състояния, химиотерапии, лечения и болки.

Тя обаче успя да се излекува. Лекарите твърдяха, че след всичко тя няма да може да има деца. Но чудото стана – тя забременя и роди прекрасно момченце, Лука.

Днес обаче ракът отново се завърна, за да изпита нейната сила и желание за живот. Те обаче са по-силни от всякога, защото няма по-голяма любов от майчината. Единственото желание на Орнела е да бъде до своя син във всичко, което му предстои. Да го види как става ученик, как се влюбва, как отива на бала си, как става родител и той и всички тези така важни неща за една майка.

След като лекарите в Англия направо я отписват и ѝ дават живот от 6 до 9 месеца, Орнела намира клиника в Германия, която ѝ дава надежда.

Сумата за лечението обаче е непосилна за нея и нейното семейство. Затова ние, приятелите ѝ, започнахме да мислим с какво можем да помогнем да се съберат тези пари.

За 24 часа се събра наистина голяма част по сметката ѝ, което дава още по-голяма надежда на Орнела, че ще бъде до Лука още много дълго време.

Има обаче още доста докато се събере цялата сума, затова правим и този базар.

Свързахме се с една част от авторите, други пък се свързват те с нас и продължават да пишат толкова много хора, които искат да помогнат.

За което всички ние, Орнела и нейното семейство благодарим от сърце.

Екипът на SOHO Sofia предоставя своето пространство безвъзмездно и ще помогнат с всичко, с което могат.

Всяко нещо, което ще се продава на базара, отива на 100% за лечението на Орнела.

А ето и участниците, на които искаме да кажем още веднъж огромно

БЛАГОДАРЯ ♥ 

----------------------------------------------------------------------
Nasimo
Bojana Katsarova
Mina Goleva
Bloom Stars Page

Cherry Blossoms
DistractMe FC
NIKOLAY BOZHILOV
DIZA
45 Street
Vanya Shtereva
Gezenko
Kia Fil
Ivan Shopov
TeAdore P.
Bibba handmade
Borislava Willnevermadeit Illustration
Designed by INA Chokova
Albena Limoni
Neli Drumeva
SofiaInk Tattoo Shop
Mimis Tattoo Shop
Sushi Friends
Минерална козметика
JahOne
MODO
Flicka
Stinky Socks
Diliana Florentin
George Bojkov Photography
Koren.Clothing
Скрапбукинг
Рене Карабаш
Make-Up By Ivelina Ivanova
Ivo Kuker Christov
Ателие "Сгъни хартийка"
Анжела Пенчева (Angela Pencheva)
Rafaila Raikova
Nikolay Gerata
Мира Мирославова
Артелие
KrepeJ AccessorieS
Virdjiniya Marinova Street Photography

Ние, Wild-berries

и много други

Музика на живо: Dead Man`s Hat (acoustic) & Иva (Ива Янкулова (Iva Iankulova), The Gentlemen (Nikola Stoianov)

Линк към събитиетио в Facebook

Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци