Girls Surf Camp на остров Лимнос
21.05.2018

Това лято ще сме на гребена на вълната и то буквално!

Както може би знаете, ние обожаваме планината, но също така обичаме и слънцето, морето, пясъка, хубавия тен. Всичко това съчетано с адреналин, движение и страст ни насочи към водните спортове и по конкретно сърфа. 

7 дни и нощи на остров Лимнос, Гърция, добре ли ви звучи?

Това лято ще се включим в сърф лагера на Surf Club Keros, където ще се научим да караме сърф! 

Всеки е добре дошъл да се включи с нас!

Ето и малко повече подробности:

Кога? - Вариантите са от 22.06. до 29.06 или 23.06-30.06 (7 дни и 7 нощувки)

Къде? - Остров Лимнос, Гърция! Едно много красиво място, което ви препоръчваме да посетите! До там има удобен ферибот от град Кавала.

Къде ще спим? - Отговорът е на палатки! Но този път палатките са доста необикновенни, с легло, баня, тоалетна и хладилник!

Какво включва? - Както вече споменахме, ще се учим да караме сърф в продължение на 7 дни, освен това ще караме SUP, ще практикуваме йога на брега на морето, ще може да се поглезим и с масажи, а за тези които предпочитат да се научат да карат кайт сърф ще могат да го направят с отстъпка от 50%. Ако всичко това ви се струва малко ще ви кажем, че то не е всичко, ще има и закуска и вечеря. Също така по време на сърф кемпа ще се проведе и Water Festival, където ще има много състезания, награди, плажни партита, барбекю, музика на живо и други.

Колко струва? - Цената за всичко това е 360 евро, както организаторите - Surf Club Keros, казват тя е "heavily discounted", защото те искат да подпомогнат женското сърф общество. Ние от Wild berries ги подкрепяме в тази инициатива и с радост се включваме. В тази цена е вклчено всичко гореизброено, без трнаспорта до самия остров, но ние бихме могли да се опитаме да съдействаме и за това или поне да се комбинираме. ;)

Как да се запиша? - Можете да се запишете тук. При попълването на формата за записване е важно да упоменете Wild berries в графа PERSONAL NOTE, защото сме намислили допълнителни изненади за всички момичета, но още няма да ги издаваме. :)


ЗАПИСВАНЕ ==> http://surfclubkeros.com/girls-surf-camp-holiday-june-inquiry/ ==> НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ==> ГРАФА PERSONAL NOTE ==> WILD BERIIES

Нямаме търпение да се позабавляваме по женски и да се срещнем с нови и интересни хора!

Можете да разгледате луксозните палатки и всички детайли за сърф кемпа тук: http://surfclubkeros.com/girls-surf-camp-june/

Ако все още имате колебания или пък въпроси пишете ни на фейсбук страничката или на: paolina.ivanova@wild-berries.com, severina.miteva@wild-berries.com ще се радваме да помогнеме с каквото можеме, било то със съвети за това какъв бански да си вземете например :)

Ето и фейсбук събитието: https://www.facebook.com/events/2104838366468277/

текст: Паолина Иванова

снимки: Surf Club Keros

heavily discounted 

Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци