Heli wedding
26.01.2012

Когато чуеш Бяла Сватба първото, което ти идва на ум е булка, облечена в красива бяла рокля, голяма сватбена торта и възгласи “Горчиво!.

За една двойка от Калифорния – бялата сватба има друго значение – девствени склонове, недокоснати върхове покрити със сняг и пухкави облачета, танцуващи под краката им! И така вместо добре познатия бял Lincoln, те предпочетоха хеликоптер!

Младоженците – Елизабет и Джъстин Пейн споделилиха, че не са мислили за подобна сватба от самото начало. Както повечето млади двойки започнали проучване за традиционна сватбена церемония, но в крайна сметка се замислили каква би била мечтаната и за двамата сватба и стигнали до заключението ,че в планината и то на достъпно място само с хеликоптер ще им бъде най-добре.

Последните няколко години те карат заедно в Мамут и Тахо, но и за двамата това ще бъде първото приключение с хеликоптер. Карането на подобни места винаги зависи от благополучието на времето и майката природа. “Не знаехме къде точно ще бъде церемонията” казва Елизабет “докато хеликоптера не се приземи и не чухме “Това е, слизаме!””Церемонията се състоя на връх Търнбул, в планинската верига Томпсън (над Куинстън), с изглед към езерото Лакатипо.”

Може би си мислите, че ще бъде трудно да се намери някой, които да ги венчае на върха на планината, но за Нова Зеландия това си е направо нещо обичайно. И все пак да не забравяме и роднините – те също бяха част от церемонията със звукозапис с пожелания.

След церемонията младата двойка се впусна в паудъра!

Медения месец на младоженците продължава с три седмична обиколка на Нова Зeландия. Реално загрявката за младата двойка е била тандемен скок с бънджи от Кавару Бридж в Куинстън ден преди сватбата.

Така че ако сте решили да се жените, помислете за нещо което наистина ще запомните за цял живот!Източник: www.powderroom.net

Галерия:
    
лонгборд уроци