Cold Premiers vol. 1 - ALL IN / Switch 23.10.2018
08.10.2018

Какво ще стане, ако в един фрийрайд ски филм добавим също толкова жени, колкото  мъже? Ние бихме казали - нeщо, което си струва да се види.:)

Такава е концепцията в най-новия филм на американската ски филмова компания The Matchstick Productions - ALL IN.

Идеята на филма е водена от група талантливи скиорки, които имат за цел да разрушат мъжката хегемония в ски филмите. Това не е типичният “Жените също могат да разцепват” филм, а разкатаваща продукция, в която за първи път има колкото мъже, толкова и жени.

Режисиран от Скот Гафни, този филм въплащава духа на Matchstick от миналото с мега ски сегменти, визуално- зашеметяващи изображения и неангажиращ хумор. Последвайте екипа през достъпните терени в Сноубърд до мечтаните светове на Япония и Аляска и се насладете на музиката към филма, която нищо чудно да се окаже и във вашите плейлисти тази зима. 

Участват: Ейндъл Колинсън, Мишел Паркър, Татум Монод, Елиз Заугстад, Марк Абма, Уайли Милър, Джони Колинсън и Коуди Таунзенд.

Премиерата на филма ще се проведе на 23.10.2018 г., вторник, в градината на бар Switch, на голям екран. След прожекцията (начало 20 ч.), естествено, ще има парти! Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци