Far Out: Премиера на най-новия филм на Teton Gravity Research в София
05.11.2018

На 14-ти ноември момчетата от Freeski BG за пореден път ще се погрижат да видим на голям екран тазгодишния филм на Teton Gravity Reseach - "Far Out".  В стремежа си да преследват непознатото, Nick McNutt, Angel Collinson, Johnny Collinson и Fabian Lentsch ще ни направят част от приключението им до една от най-неизследваните планински вериги на планетата - Албанските Алпи. Far Out ще ни потопи в атмосферата на тази близка и същевременно толкова далечна и непозната планина, а също така ще ни разкрие и красивите релефи на Камчатка, Словенските Алпи, Аляска, Канада и по стара TGR традиция - Джаксън Хол.

"Far Out е напомняне за това, че 365 дни в годината имаме възможност за нов старт. Че всеки нов ден и снегът напомнят на тези от нас, които се плъзгат върху дъски, че карането е начин на живот. Страстта към спорта и свободата са някои от подаръците, които получаваме когато сме в отдалечени (far out) кътчета на света." - Todd Jones, директор и изпълнителен продуцент на Teton Gravity Research.

Филмът си заслужава да бъде видян на голям екран и затова и Freeski BG ще си партнират с Paradise Mall, за да го видим на най-големия екран в София - Cinema City Bulgaria. За черешка на тортата, организаторите ще се погрижат да има 2 прожекции - първата на 14.11 и втората на 21.11., както и томболи с различни награди в края на всяка една от тях.

Вижте трейлъра на филма и се присъедините към facebook събитието още днес:
Премиера на ски/сноуборд филма "Far Out"

Галерия:
лонгборд уроци