TIME TO SHINE – THE QParks Tour 2012/13
07.11.2012

English version HERE!

Ако краката ви започват да треперят, а тялото ви да настръхва всеки път като се замислите за зимата или се чудите как да си вдигнете адреналина и да покажете новите си трикове, тогава сега е момента да изгреете.

QParks Тур-а ще се състои за трети пореден сезон - 9 спирки из цяла Европа - Австрия, Германия, Швейцария и Италия. Без такси за участие, отворени състезания за мъже, жени и рукита ("rookies") и награден фонд от над 40 000 евро!!! TIME TO SHINE!

QPARKS TOUR FACTS

QParks Тур-а е международно фрийстайл състезание, което ще се проведе в избрани паркове в Австрия, Германия, Швейцария и Италия през целия приближаващ сезон. Всички състезания са отворени за фрийстайл скиори и сноубордисти в категориите мъже, жени и рукита без такса за участие.

За надъханите млади карачи това е иделана възможност да покарат на сцена, изцяло покриваща условията на които карат протата! Карачите ще имат възможността да се състезават с карачи на тяхното ниво, да научат нови трикове, да създадат нови контакти в фрийстаил сцената. Публиката също няма да скучае, защото за нея има подготвени барбекюта, DJ миксове и много филми и фото сесии.

Пролетта тура ще достигне своята връхна точка с QParks Tour Finale. Най-добрите 30 от категория ще се класират за финал и ще се състезават за QParks Tour Crown

ALL AROUND THE ALPS

QParks Tour Stops 2012/13:

1

09.-11.11.2012

O’Neill Pleasure Jam powered by Opel

Schladming/Dachstein

2

22.12.2012

Blue Tomato Plan P

Superpark Planai

3

12.01.2013

Battle ROJal Schöneben

Snowpark Schöneben

4

26.01.2013

Bohny Masters Feldberg powered by MINI

MINI Snowpark Feldberg

5

16.02.2013

Sick Trick Open

Snowpark Kitzbühel

6

23.02.2013

Freestyle Madness

Snowpark Lenzerheide

7

09.03.2013

Hochkönig Style Championship

BT Kingspark Hochkönig

8

tba

La Freestyla

Snowpark Alta Badia

9

tba

QParks Tour Finale

tb

NEW POINTS SYSTEM

Изцяло нова схема на оценяване ще бъде представена този сезон. Вместо както до сега първите 10 да се класират на финал, сега ще могат да отидат първите 30 събрали най-много точки от тура. На големия финал точките ще се утрояват, както обикновено, така че всеки ще има възможносттта да  обърне резултата и да грабне победата!

Първа спирка:  QParks Tour Stop: O’Neill Pleasure Jam powered by Opel

От 9-ти до 11-ти Ноември в меката на фрийстайла Дакщайн ще се проведе 4 звездното TTR състезание O’Neill Pleasure Jam, което ще събере  елита на сноуборда на едно място!

За повече информация отностно събитието може да намерите тук: www.pleasurejam.com.

Повече информация за QParks Tour - out snowboard.qparkstour.com или Facebook Fanpage.

QParks Snowboard Tour 2012/13 - TIME TO SHINE from QParks on Vimeo.

Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци