Wet and Wild - Surf Camp @ Kite&Surf Park Gradina
22.05.2013

UPDATE: Всички места и за двата уъркшопа са запълнени! Всички които са се записали ще получат до края на седмицата потвърждение на имейл!!!

Благодарим ви за интереса и очаквайте още много ивенти и изненади от нас!!!

Ето, че пак е топло , идва времето за плажа и е време да си припомним онази яка фраза от една стара яка песен -  "Хубаво е лятото да бъдеш на море, всичко е наред и купона си тече..."

А ние определено знаем как да ви е още по-добре.

Изправяме ви пред поредното сърф предизвикателство.

На 29 и 30 Юни и 13 и 14 Юли ще имате възможността да разнообразите обичайното препичане на плажа, с едно небрежно каране на уиндсърф и/или кайт (в зависимост от настроението на времето и какво ще ни подготви то).  Мястото е къмпинг Градина, Kite&Surf park Gradina.

Уъркшопът е за начинаещи, а местата са ограничени - само 10, така че не се чудете, а бързо се запишете на познатия ви адрес - info@wild-berries.com с три имена, телефон за връзка и за коя дата.

Освен уъркшопът и изненадите, които сме ви подготвили през деня, вечерта всички можем да останем да спим на диво - на палатки под звездите и да празнуваме на още по-диво парти в ваша чест!

В случай че нямате транспорт моля в имейла да напишете и това и в случай, че се съберем достатъчно ще може да бъде организиран и бус, който да ви вземе от София и да ви закара директно в центъра на събитията :)

Така че взимайте джапанките и банските и се подгответе за голям купон!!!

Всичко това ще бъде възможно с любезното съдействие на нашите приятели от:

Faбric, Viva Sport, Proshop, Kite&Surf Park Gradina

и ние - дивите боровинки!

Галерия:
лонгборд уроци