Функционалност и фешън аксесоар в едно!
12.01.2012Слушалките Urbanears не са просто слушалки, те са част от стила ви. Изцяло скандинавски, което означава изчистен дизайн, отношение към детайла и иновативни функции.

Марката е на световния пазар от 2009, а от скоро може да се намери и в България. Цветната гама на Urbanears може да се види както по улиците, така и в планината в най-дълбокия сняг, залите за танци, в X-factor, а дори и на главата на Луиза от «Стъклен дом». Няма съмнение, че слушалките се налагат все повече и скоро улиците на София и България ще станат едно много по-забавно място. Някои от най-изявените представители на бранда в сноуборд средите са Марио Беньо, Съни Карадочева, в хип-хоп залите – Пачо от Pachoville Dance Center, а в шоубизнеса - и небезизвестните момчета от YoungBBYoung.

Колекцията слушалки Urbanears се предлага в гама от прецизно избрани цветове. Всяка слушалка идва с набор от екстри, които добавят допълнителна стойност на продукта като ценен аудио аксесоар. Всички модели от серията PLATTAN имат микрофон и дистанционен контрол, дискретно прикрепени към кабела, съвместими с iPhone, HTC, Blackberry и др. Слушалките са със стандартен 3,5 мм жак, подходящ за всички аудио устройства.

Urbanears са продукт на иновативната скандинавска компания Zound Industries, базирана в Стокхолм, с основна дейност - производтсво на слушалки. Тя е създадена от осемчленен екип, специалисти в областта на музикалните и модни аксесоари. В портфолиото на компанията присъстват още няколко линии слушалки: Marshall, Coloud, Molami и др.

Местата, където се продават могат да бъдат намерени в секция Магазини на официалната страница за България във фейсбук:

http://www.facebook.com/Slushalki.URBANEARS

Галерия:
   
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци