Wild Berries @ Bansko - един уикенд в снимки
18.03.2014

Благодарение на приятелите ни от Phat Bride Productions и „Бар безкрай“, зимните берита Деа, Мина и Фатима имаха възможността да пътуват до Банско, за да станат част от Wild Berries Ladies Tour-a, който се състоя по-рано този Март.

В Банско момичетата бяха посрещнати от обилен снеговалеж и много усмихнати хора, което, независимо от мъглата горе в планината, неминуемо доведе до супер готиното им прекарване там.

Свежа пудра, готина компания и хубава музика – от какво има нужда повече човек?

И за да оставим празните приказки настрана, вижте част от снимките, които заснехме през този WILD уикенд.

Mina bansko
В кабинката, на път за горе, настроението ни беше повече от приповдигнато.  Още долу валеше сняг на парцали, а ние такова нещо почти не бяхме виждали тази зима.

fati bansko

Веднага щом се качихме горе, намерихме това супер сладко, дебело и гальовно коте. Вместо да започнем да загряваме преди каране (което е задължително и по-късно направихме) ние отделихме време да си поиграем с него и естествено да направим някоя друга снимка.

dea kote

 Деа и малкия Дебелчо

lift selfie

На обяд се засякохме с любезната ни домакиня Мария и веднага оползотворихме GoPro-то и направихме това selfie. Girls power!!!

obqd

Мария ни помогна да си намерим това супер уютно и топло място, където обядвахме разкошни неща без да се налага да даваме по 10лв. за порция пържени картофи горе. Craaazy!

dea pista

Събрали сили след обилния обяд, ние си поставихме за цел да намерим парка в Банско, независимо от гъстата мъгла, в която попаднахме.

Там горе, в мъглата, видяхме това:

mono ski

Този руски турист беше решил да се мъчи с най-ужасяващото нещо, което човек може да кара (според нас) - моно ска. Изглежда си страшничко. Respect!

След като се насладихме на гледката, най-накрая се насочихме към парка с желанието да направим поне някой готин кадър там.

dea park

Не че се оплакваме, обаче снегът трупаше така бързо, че на всеки следващ рън на бокса имаше нови 2-3 см. Доста приятно всъщност. Ще ни липсваш, снежко!

fati box

Фати пробва noseslide

mina grubche

Мина пробва гръбче

bansko girls

В края на деня, въпреки, че не успяхме да направим особено успешно триковете, които бяхме замислили, си тръгнахме наистина доволни. А това е и най-важното.

 

Използваме възможността да благодарим на всички, които направиха това пътуване възможно - на Wild Berries фотографът Мани, на момичетата и момчетата от "Бар безкрай", на Phat Bride Productions и най-вече Жоро, който пое целия проект върху плещите си, както и на курорт Банско за лифт картите.

 

Тескт: Фати


Галерия:
лонгборд уроци