What`s Stopping you? Limitations are optional...
05.04.2014

Почти всеки ден сме изправени пред някакви пречки, които ни спират да правим това, което обичаме...

В едни случаи това е просто съдба - правилното нещо се случва в правилното време и място, но в много от случаите ние самите си поставяме тези прегради, органичаваме се и влизаме в рамките на ежедневието, което в голяма част от случаите е сиво, еднообразно, изпълнено с ежедневните задачи, които понякога толкова много ни обвземат, че забравяме да живеем! Демотивираме се да правим каквото и да било след работа, защото или ни е налегнала умората (в повечето случаи психическата) или сме отегчени или и двете и нямаме желание за нищо. И така ден след ден си остаряваме на работното място, докато живота някак си ни подминава!

Е време е да се замислим и започнем да отделяме повече време за себе си и нещата, които обичаме да правим, да прекарваме повече време сред природата, да помислим за малките неща, които ни правят щастливи и да прескочим тази бариера като направим крачка напред и преосмислим ежедневието си!

Ясно е че трябва да се работи, но определено не трябва да се влагат толкова нерви и напрежение за неща, които много често дори не зависят от нас! Да не обръщаме внимание на трафика преди и след работа, да не се ядосваме за всяко нещо и да го приемаме като своя грешка, за бъдем по-усмихнати и да правим повече неща, които ни носят хубави емоции...Тогава ще прескочим бариерата, която сами сме си изградили и ще намерим хармония в живота си!

Галерия:
лонгборд уроци