Как да се гмуркаме
12.01.2012

Определено  гмуркането не е занимание за всеки. Но ако обичате водата, изпитвате удоволствие от плуването и не ви е страх от дълбокото (за разлика от мен :), все гледам да има дъно хахха ) – определено това е за вас. За щастие като аматьори не ви е необходимо да имате собствена специална екипировка – такава можете да си наемете от множеството клубове край морето. А що се отнася до адреналинът – определено си заслужава, особено ако се гмуркате в пъстроцветен коралов риф с многообразие от морска флора и фауна, а пък ако на дъното има и останки от някой потънал кораб или пък влезнете в подводна пещера със сигурност спомена от видяното ще остане запечатан в съзнанието ви и ще искате да се върнете отново там – в “света на мълчанието”.


За да ви помогнем с първите стъпки и евентуално с първото ви влизане под водата ви представяме интервю на телевизия ББТ с една от нашите Berry-та – Яна Харизанова. Enjoy.


Определено  гмуркането не е занимание за всеки. Но ако обичате водата, изпитвате удоволствие от плуването и не ви е страх от дълбокото (за разлика от мен J, все гледам да има дъно хахха ) – определено това е за вас. За щастие като аматьори не ви е необходимо да имате собствена специална екипировка – такава можете да си наемете от множеството клубове край морето. А що се отнася до адреналинът – определено си заслужава, особено ако се гмуркате в пъстроцветен коралов риф с многообразие от морска флора и фауна, а пък ако на дъното има и останки от някой потънал кораб или пък влезнете в подводна пещера със сигурност спомена от видяното ще остане запечатан в съзнанието ви и ще искате да се върнете отново там – в света на мълчанието.

За да ви помогнем с първите стъпки и евентуално с първото ви влизане под водата ви представяме интервю на телевизия ББТ с една от нашите Berry-та – Яна Харизанова. Enjoy.

Галерия:
лонгборд уроци