Гмурни се в света на подводните филми
26.04.2012

Българската столица за втори път ще стане домакин на Международния фестивал за подводни филми, който ще се състои от 27 до 29 април в Дома на киното (ул. "Екзарх Йосиф" 37).

Събитието ще бъде почетено и от любители, и от професионалисти в тази област - водолази, подводни фотографи, оператори, продуценти, океанографи и морски изследователи.
Фестивалът ще се проведе с подкрепата на EUIFA (European Underwater Images Films Association), a идеята на организаторите е да помогнат за опазването на подводния свят и културното наследство на всички водни басейни в България.

В рамките на 3 дни ще бъдат представени 20 подводни киноленти, като от българска страна ще участват 4-ма автори. Ще можете да станете свидетели на общо 478 вълнуващи минути от "света на мълчанието"..

Събитието се организира от Сдружeние "Екологичен фестивал София", a гостите ще могат да се "потопят" в уникална изложба с подводни снимки на българския  фотограф и технически водолаз Михаил Заимов.

И тази година ще има много награди, любезно предоставени от DIVETEC Ltd. и DIVING BG.

Ако искате да научите повече за гмуркането може да си припомните нашето интервю нашата приятелка – Яна Харизанова  http://wild-berries.com/view_news.php?news_id=4

и да видите нейните съвети за това как да се гмуркаме на : http://wild-berries.com/view_news.php?news_id=5

Галерия:
  
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци