WORLD SNOWBOARD DAY 2014 @ club *MIXTAPE 5* | 21 December |Enter Free
16.12.2014

Колко пъти си се заблуждавал, че е възможно да опишеш гледката от върха. Да преразкажеш усещането, което изпитваш когато летиш по меката пудра, вдишваш хвърчащите малки снежинки, прескачаш заснежените клекове. И онова, после, когато мокър и изморен до краен предел се прибираш вкъщи и си сипваш едно малко след горещия душ.
Да, няма такова друго чувство. Сякаш мускулите ти се отлепят от кокала и изпадаш в безтегловност. И оставаш само с мислите за планината, където въздухът е друг и адреналинът е на максимум, дори докато си на лифта. Начин на живот... Snowboarding.
Така че, не се опитвай да го разкажеш на другите. Те просто няма как да те разберат!

Сплотени от подобни чувства, всяка година се събираме да отбележим международния сноуборд ден, който се празнува в цял свят, по безброй начини . Едно е общото между всички празненства - накрая купонът се пренася на закрито, с музика и нещо за сгряване в студената зимна вечер.
За пета поредна година София се включва в международната сноуборд традиция на 21 декември, неделя, отново в клуб *MIXTAPE 5*. Събитието се случва с подкрепата на Burton, магазин Drop In и GO PRO .
А за парти атмосферата ще се погрижат едни от най-любимите ни back2 back DJ’s – SAVA & PRIZE – видни любители на сноуборд заигравките. С експлозивен заряд, те ще ни разведат из дебрите на музикалните стилове, съпътстващи всяко спускане и всеки сноуборд филм.

За разлика от лифтовете в планината , достъпът до клуба на 21.12 ще бъде напълно безплатен. Така че нямате оправдание да не присъствате!


Club *MIXTAPE 5*, A-Side
Начало: 21:00ч
Вход - свободен
18+

Галерия:
лонгборд уроци