Направи добро!
28.05.2015

Преди няколко дни гледах един филм. В него едно момченце искаше да промени света като прави добро. Неговата идея беше, че ако направи добро на трима души, а те от своя страна направят добро на още трима и така всеки по веригата ако се включи, света може да се промени и да стане по-добър.

Толкова много ми се иска това да не е просто филм, а да стане реалност. Не е толкова трудно. Просто всеки може да си постави за цел да върши поне по едно добро нещо на ден, на седмица, или на месец - сигурна съм, че в един момент просто добрината ще му стане ежедневие. А какво по-прекрасно от това да станеш един по-добър човек, да можеш да помагаш на тези, които имат нужда и да се чувстваш полезен.

Бих искала да ви представя и една страница, която започна своето начало с края на един безкрайно добър човек. Тя има за цел да продължи доброто, което живееше в едно от най-добрите сърца на тази земя. Да стимулира хората да помагат, както правеше и най-слънчевото и усмихнато момиче!

Страницата е "Направи добро" и в нея можем да споделяме благородни каузи и позитивни човешки истории, носещи добрина.

Ще съм безкраайно благодарна и щастлива ако успея да накарам, колкото се може повече хора да се вслушат в сърцата си, да подадат ръка на нуждаещ се, да не подминават с безразличие и да се опитат да бъдат поне малко по-добри!

Галерия:
лонгборд уроци