Да помогнем на Любчо!
10.06.2015

Ъпдейт: Парите са събрани. Операцията на Любчо е потвърдена. Eто какво написа в профила си във фейсбук баща му:

"Здравейте, приятели, с радост Ви съобщавам, че парите са събрани и операцията е потвърдена.
Парите са не само събрани, а има 4 хиляди лева в повече, което ще остане в сметката за следващата операция след 1 година, в случай че тази е успешна. Благодарим Ви от все сърце. Ние сме убедени, че това ще даде първата стъпка в новия живот на Любчо. Всичко това ще бъде възможно в благодарение на Вас които дарихте бъдеще на сина ми.
БЛАГОДАРИМ ВИ !!!"

Ние също Ви благодарим, че помогнахте информацията да се сподели толкова бързо и че заедно успяхме да помогнем.

Нека сега се надяваме на най-доброто за малчото. Успех, Любчо! С теб сме!

Когато човек прави добро, рано или късно доброто се връща към него!

Един много скъп за нас човек има нужда от помощ в този момент за семейството си!

Малкото им момченце - Любчо е с диагноза Детска церебрална парализа.

През последните години са минали през рехабилитации, различни методи и консултации, в момента правят английска програма, по която Любчо има напредък макар бавен и малък.

Майката на Любчо денонощно се грижи за любимото им момченце, като не спира да му прави терапии, упражнения и какво ли не, за да може сина им да има поне минимален равностоен начин на живот.

Нито за момент през всички тези години не са се отказали и не са спряли да вярват, че Любчо ще се оправи и ще може да се радва на живота като всички нас...

Сега Любчо има възможност другата седмица да бъде опериран в Сърбия от руски специалисти, като след интервенцията би трябвало да може да сяда, да си стъпва на краката и мускулния му тонус да се отпусне ... това означава, че Любчо ще има възможност наистина да започне да се учи да прави неща като: да се храни сам, да сяда, да ходи до тоалетна и други ... като може би най-основното е, че ще има възможността да може да проходи и да не бъде обречен на инвалидна количка за цял живот.

Операцията е важна да стане точно в този момент, защото от опъването на мускулния тонус, със развитието и растежа, костите и ставите се изкривяват, а мускулите отслабват и не могат да обслужват тялото по нормален начин, а с напредването на възрастта тези неща стават перманентни ако не се вземат мерки навреме.

Обръщаме се към всички вас с молба да помогнем заедно на малкия Любчо да получи своя шанс за равностоен живот. Всеки дарен лев е не само средство, той е и надежда, шанс и светлина за едно  3-годишно момченце да се радва на живота, както всички нас.

10-15лв. няма да променят много вашия ден или седмица, но могат да променят целия свят на едно семейство.

Ето сметката на майката на Любчо, където може да пращате Вашите дарения:

Станислава Миткова Петрова
IBAN:BG76FINV91501015163025
Първа Инвестиционна Банка

както и PayPal: furkov@gmail.com

Благодарим Ви предварително!

Галерия:
лонгборд уроци