Двойна премиера – Airblaster – “Side Hit Society” / ThinkThank “Methods of Prediction”
30.10.2015

И понеже сме в очакване на зимата, докато тя наближи, може да се надъхваме с яки филми. Предлагаме Ви още две сноуборд премиери.

Ninja Squad има удоволствието да ви покани на първите прожекции за България на филмите на Airblaster - марката за outerwear от Портланд, Орегон "Side Hit Society" и този на филмовото крю ThinkThank - "Methods of Prediction".

Датата е 06.11, мястотo Mixtape 5, час:22:00

Вход: 5 лв.

И тук е момента да обявим, че ще раздаваме безплатни покани за премиерата!!!

Как?!

Следете нашата фейсбук страница, за да разберете!!!

Линк към събитието във Фейсбук

Airblaster създадоха тяхно собствено течение в сноуборда през последните години под ясното мото "stay wild" всички свързано с тях е в посоката да си прекарваш добре с приятелите и хората покрай теб. Новото им видео проследява хората на AIrblaster от Портланд до Япония, хващайки най-приятното от пътуванията.  Ако искате да се насладите на красиви кадри от дълбоката пудра на Япония, стилни трикове по улиците на Щатите и забавни моменти от летните кемпово в Mt.Hood то тогава не пропускайте това видео. 


Филмовото крю ThinkThank прекара последната година въоръжени със сноуборд дъски, лопати, 2 бели микробуси, различни задвижващи устройства, конуси, кутии с цел да се пребори с препятствията по цялото земното кълбо. ThinkThank крю-то преминава през всичко по пътя си без да остави не каран парк, не разцепена пудра, не изпързалян рейл.

Галерия:
лонгборд уроци