Нека помогнем на едно момче с голямо сърце
16.12.2015

Не гледам много телевизия, но напоследък гледах един формат, който ме грабна с един човек - един баща, на който целта не беше да вземе просто някакви пари, а да покаже своя син, с който се гордее безкрайно и който е по-силен духом и от най-силният ММА борец!!!

Ивайло Господинов е дете на 11 години, което от раждането си до днес се бори с коварната болест "Десностранна хемипареза" форма на детска церебрална парализа. През всички години единственото което е в съзнанието му е любовта към спорта и безграничното му желание един ден да бъде здраво и пълноценно дете... През последните 5 години Ивко проведе лечение в една от най-добрите клиники в света, а именно Orthopädische Kinderklinik Aschau в Германия, като резултатите са повече от впечатляващи. Разбира се те се дължат и на факта, че детето спортува 7 дни в седмицата и това е единственото което желае то! Въпреки усилията, то малкия герой се нуждае от постоянна специализирана рехабилитация тук в България, както и индивидуална мускулна стимулация, която има за цел да възстанови и раздвижи засегнатите части в дясната му половина. Битката е дълга и тежка, но малкия Ивко знае, че ще я спечели и повтаря едно единствено нещо винаги - Без кураж, няма слава!" 
Ако желаете да помогнете на Ивко можете да го направите, като дарите средства на дарителската сметка, предназначена за неговото лечение, тук в България и в Германия. Благодарим Ви от името на родителите му и от негово Име!
ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:
Банка: PIRAEUSBANK Bulgaria
Банкова сметка- IBAN: BG78 PIRB 8003 4603 0490 66
SIWFT: PIRBBGSF
Титуляр на сметка: Димитър Господинов
Пояснителен текст: За лечение на Ивайло Димитров Господинов

Ивайло Господинов е дете на 11 години, което от раждането си до днес се бори с коварната болест "Десностранна хемипареза" форма на детска церебрална парализа. През всички години единственото, което е в съзнанието му е любовта към спорта и безграничното му желание един ден да бъде здраво и пълноценно дете...

През последните 5 години Иво е провел лечение в една от най-добрите клиники в света, а именно Orthopädische Kinderklinik Aschau в Германия, като резултатите са повече от впечатляващи. Разбира се те се дължат и на факта, че детето спортува 7 дни в седмицата и това е единственото, което желае то!

Въпреки усилията малкият герой се нуждае от постоянна специализирана рехабилитация тук в България, както и индивидуална мускулна стимулация, която има за цел да възстанови и раздвижи засегнатите части в дясната му полувина.

Битката е дълга и тежка, но малкия Ивко знае, че ще я спечели и повтаря едно единствено нещо винаги -

"Без кураж, няма слава!" 

Ако желаете да помогнете на Ивко можете да го направите, като дарите средства на дарителската сметка, предназначена за неговото лечение, тук в България и в Германия. Благодарим Ви от името на родителите му и от негово Име!
Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци