Snow makes everything better
07.01.2016

В неделя като за последен почивен ден не ни се ставаше рано, но искахме да се пораздвижим. Затова решихме да пообиколим София с колелета и да се порадваме на снега в градски условия. А и какво по-приятно от това да идеш да видиш приятелка с колелото, вместо с градския транспорт?

Сложихме каските и ръкавиците и с бойно завъртане на педалите потеглихме към Южен парк. Времето не беше особено студено и се повъртяхме над час из алеите, радвайки се на снежинките и на прекрасната възможност да сме там!


Покарахме,позабавлявахме се и след срещата решихме да се върнем към парка, макар че вече беше тъмно. Беше около 7:30 вечерта, времето беше още по-приятно от следобеда и нямаше почти никакви хора. Само на няколко пъти се разминахме с ентусиаст бегач. Паркът и алеите бяха само наши и нямаше как да не се състезаваме кой първи ще изкачи баира към Мол Парадайс! :D

След един зимен ден с близо 20 км в сняг бяхме много доволни, че се решихме да излезем и да го прекараме навън!
Естествено след това се почерпихме със сурови домашни бонбони като завършек на хубавия ден!

 

Надяваме се да успеем да вдъхновим още хора да се престрашават да илизат с колелетата си въпреки зимните условия. Не е страшно, дори е много приятно и удоволетворяващо! 

Галерия:
   
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци