Уъркшоп по катерене в Boulderland - 1st Report
14.01.2016

В петък беше първият от серията за този месец уъркшопи по спортно катерене, които организирахме с помощта на нашите приятели от Boulderland .

Започнахме с кратко разясняване и загряване, което включва разтягане на различни мускулни групи и преминаване през траверс.След загрявката започнахме с катеренето с въже и седалкаИ продължихме с изпробването на различни боулдър маршрути:В групата се включиха, както момичета, така и няколко момчета, които се упражняваха под зоркото око на Влади, нашият инструктор.

Той умело и увлекателно успя да ни запознае с основните предизвикателства на спортното катерене и ни показа маршрути подходящи за всеки един конкретно.

В уъркшопа се включиха и две малки представителки на нежния пол, които неминуемо станаха фенове на този спорт и имат голямо желание да се обучават в бъдеще. 

Toва определено показва, че спортното катеренe е подходящо за хора от всички възрасти и с различен опит.

Ако все още има желаещи да се запишат, могат да го направят на нашия e-mail:  info@wild-berries.com, но трябва да знаете, че има останали малко свободни места за 22-ри и 29-ти. 

Надяваме се все така да успяваме да запалваме желанието на малки и големи да подхванат нов спорт и да се присъединят към нашето семейство, защото както знаем, колкото повече, толкова по-забавно.

Още снимки може да видите на нашата Фейсбук страница, а за още уъркшопи и събития ще трябва да ни следите по-редовно!

Галерия:
лонгборд уроци