SZIGET - фестивалът с най-добър line up в Европа
20.01.2016

Вчера си отворихме berry мейлите и с удоволствие открихме, че от SZIGET са ни писали да се похвалят, че са спечелили наградата за Най-добър музикален line up в Европа на Европейските фестивални награди. Ние, честно казано, доста се развълнувахме, защото всеки контакт с тях ни носи спомени за незабравимото лято на SZIGET. И затова, на напълно доброволни начела, без дори да сме комуникирали за бъдещо партньорство, решихме да ви споделим любимите си изпълнители, които ще участват в SZIGET 2016. Просто ей така. Защото смятатаме, че те и вие го заслужавате и защото вярваме, че когато някой прави нещо, което си струва, ние трябва да го подкрепим. SZIGET наистина е едно невероятно лятно изживяване, което си струва да бъде посетено и за което си струва вие да знаете. 

Участието си на SZIGET 2016 вече са потвърдили групи като:

1. - едно от нашите открития от тази година. Този ремикс с Diplo влиза в плейлиста за каране за предстоящия сезон.

 

2.John Newman - доста пъти сме скачали на някой от най-известните му парчета, начело с това: 

3.Parov Stelar - ние просто обичаме Паров. Дали става дума за SZIGET или не, когато има възможност да отидем да  ги слушаме на живо, не губим време. 

4. Bastille - не знаем много от парчетата им, но няколкото, които познаваме обожаваме. 

5. Kodaline - също група, за която научихме сравнително скоро, а правят много приятна музика. Музика, която си представяме да звучи в буса ни, докато пътуваме към следващата ни планинска дестинация. 

Следете официалната фейсбук страница на фестивала и се информирайте за големите имена, които тепърва предстоят да бъдат обявени.

Аа, и да не забравим - ако планирате да ходите натам, пишете ни ред. Ще се радваме да се видим повече българи там на място тази година. 

Но преди това - весел и успешен сезон! :) 

Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци