Wild Moms
08.03.2016

Днес празнуваме Световния Ден на Жената. На днешният ден искаме да поздравим всяка жена, да пожелаем на всички вас винаги да цъфтите като пролетни цветя, да радвате близките си с усмивката си, да не спирате да бъдете себе си, да отделяте време на дейностите, който радват душата ви! Бъдете здрави и щастливи!

Искаме също така да поздравим лудите мами, които са не само прекрасни жени и майки, но и продължават да се занимават с екстремни спортове, заедно с грижите за техните малчовци.

Ето някои от тях:

1. Съни и Борко

Всички знаем колко обичаш да спортуваш и да караш разни дъски, какво се промени за теб откакто стана майка?

По-предпазлива съм, правя триковете, които вече знам вместо да уча нови. Внимавам доста повече, защото знам, че малкият зависи от мен и трябва да се грижа за него.

Качвахте ли го на някакви дъски вече? Ще го запалите ли по-спорта?

Да, вече го качвахме на лонгборд и на сноуборд, определено много му харесва. Иначе като порасне още малко ще го качим първо на ски. За децата до 5-годишна възраст не е добре да се качват на сноуборд, заради развитието на гръбнака и затова, че борда развива повече едната половина на тялото от другата.

Иначе тъй като е по-високичък, може да го запишем на баскетбол като татко му. Голям фен е по мачовете, а и си има кош вкъщи и много се кефи да вкарва. 

Повече за Съни - TУК

2. Анахид и Ивана 

Какво се промени за теб и екстремните спортове откакто стана майка Продължаваш ли да практикуваш, ако да-вземаш ли детето с теб?

Промени се само организацията на времето.. Да продължавам да практикувам с пълна сила, повече отколкото преди, тъй като сега имам повече свободно време - катеря се и съм с дъщеря ми.. Без да се разсейвам с офис работа.. :)
Понякога съм с нея, понякога не.. Зависи от проектите и самия терен.. Има доста места в планината, на които е удобно да съм с нея.. Миналата седмица катерих с нея, тя си играеше до мен, но мястото го позволяваше.. А вчера бяхме в доста дълбока гора, която не е за деца.. С една дума успявам :)

3. Елена Кемилева и Емо

Винаги съм мислила,че децата ограничават личната свобода и времето за каране, оказа се обаче че има нещо по-хубаво от карането - това е да си майка и даже още по-хубаво е да си спортуваща майка. Аз практикувам катерене, сноуборд, йога, сърф и крос фит и ако нещо се е променило това е, че вече мъкнем и малкия с нас. Откакто се е родил го мъкна по залите за катерене, спортните площадки, планини и морета. Дори в момента живеем в Банско и караме всеки ден, а той расте на чист въздух. Да си майка е прекрасно и децата ни дават шанса да преживяваме и споделяме най-красивите и ценни неща в живота си с някой друг,отново и отново :)

Повече за Елена - ТУК

4. Яна Казакова и Ясна

Откакто станах майка малко се промени времето за мен...сякаш се съкрати малко или поне личното. Обикновенно взимам Ясна навсякъде с мен, за момента най-много е била в планината, за да карам сноуборд, а там сме на смени с таткото. Преходите за момента са малко трудни, тъй като тя иска самостоятелно да се придвижва и за сега ходим на кратки разстояния или на пикник най-вече хахаха. От време на време ходим и в залата за катерене, но напоследък трябва да съчетавам и работата с всичко останало и не ми остава много време...Абе като цяло се намира време, но определено се усеща по друг начин :)

5. Лора Шиекова и Антъни

Много преди да стана майка поспрях да карам сноуборд. Желанието ми се върна покрай детето. Засега се занимавам повече с него отколкото аз самата да карам. Радвам се като виждам, че е взел по нещо и от двамата си родители. Когато мога, намирам време и аз да отида да се накарам и нашускам по пистите, както аз си знам.

Повече за Лора: ТУК

6. Фани Иванова и Карина

Фани кара почти всички дъски, които може да се сетите, а Кари май върви по нейните стъпки :)

Повече за Фани - ТУК

7. Росина и Ванката

Роси кара сноуборд, а Ванката вече е мега машина на него!

8. Хриси и Емо

Хриси кара кънки и ски, а Емо е много добър на всичко!

9. Жени и Леда

Жени обича да катери, a Леда загрява от малка! Освен това е прoпътувала полувин Европа в кемпер!

Повече за Жени - ТУК

10. Мими и Макси

Мими кара уейк, а Макси прави, каквото си иска :)

11. Яна и Крис

Яна се гмурка и не спира да се движи, а Крис от малък си пада по скейта.

Повече за Яна - ТУК

Благодарим ви за вдъхновението!

Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци