Лонгборд Фестивал в Морската градина 6-7 Август
15.07.2016

Асфалтът няма нужда от прогноза и затова, без изобщо да се бавят и с най-голямо нетърпение, LongDayBoarding & STORMSHOP ви канят на първия Лонгборд Фестивал в Морската градина на Бургас, на 6-ти и 7-ми август.

Eлате да се разхладим заедно на четири колела из гладските крайбрежни алеи и да се позабавляваме с интересни детайли около сравнително новия за България спорт лонгбординг и дисциплините му.

В този ред на морски мисли ще можете да участвате в Ride, Slide и Workshop сесии, в които без особено усилие ще изпробвате различни лонгборд дъски и сетове и ще се запознаете с елементите и устройството на асфалтовия сърф.

И понеже Sharing is Caring или „Споделянето си е сладка работа“, ще се слеем с райдърите от Ролерфест 2016, за да споделим удоволствие от карането, както на дъски, така и на блейдове. 

Няма да пропуснем и сериозния Action под формата на Slide сесиите – с други думи как се изпаряват полиуретанови колела върху горещ крайбрежен асфалт.

Накратко, ако решите да споделите деня си с нас, ще ви се случат следните случки:

Задружна обиколка на Морската градина в готина компания;

Longboard Workshop или как да си подбере човек правилни машини, дъска и колела; каква е разликата между тях; как да ги настрои, поддържа и кара оптимално;

How to..Ride!? – уроци за всички желаещи, начинаещи, малки, големи, любители и професионалисти, с любезното съдействие на LongDayBoarding & Wild-berries;

Test Ride – „око да види, ръка да пипне“ и крак да подкара ;) 

Приятелите ни от STORMSHOP ще ви осигурят много и различни модели лонгборд дъски за Test Drive; 

Закриваме с After LongDayBoarding Party на плажа и oхлаждаме уморени и прегрели крачета във вълните;

И за да се размажем от кеф емоционално, но не и буквално – не забравяйте протекторите и каските си вкъщи!

Очаквайте повече инфо съвсем скоро, дотогава Ride Your Way към морето! ;)

Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци