Да яхнем вълните с горещата Алана Бланчард
18.07.2012

Лято е, всички сме на “вълна” водни спортове, а и от отдавна ми се иска да кажа нещо за едно от най-красивите явления в хавайския сърф последно време. Тя е родена на 5ти март не далечната 1990 година, познайте къде, на Хавайте разбира се. Името и е Алана Бланчард (Alana Blanchard). Само на 22 години, тя вече кара на ASP World Tour, обявена е за една от най-добрите сърфистки в света, персонажа и участва във филмовата продукция Soul Surfer, а списъкът на спонсорите и включва Rip Curl, Reef, GoPro, Chanel Ilands surfboards и други известни марки. Тя самата участва в дизайна на някои от банските на Rip Curl, които определено и стоят главозамайващо добре.

Бащата на Алана Бланчард започва да я учи как да кара сърф, когато тя е едва на 4 години. На 9 години малката Лана вече участва на първото си състезание. Съответно следват много победи и челни места, но тя казва, че кара сърф, защото обича да го прави, обича да пътува и да среща нови хора, поради това животът и е сбъдната мечта. Един вид, тя е професионалист в хобито си.

Любопитен факт е, че нейната най-добра приятелка е една друга руса и симпатична сърфистка, за която ще пишем по нататък, става дума за Бетани Хамилтън (Bethany Hamilton), ако имото ви е познато, вероятно се сещате, че това е момичето което преживява ужаса на атаката на акула, което я принуждава да продължи на пред без лявата си ръка. Въпреки нещастието, тя се справя страхотно в сърфинга, респект за силният и дух и жизнен чар! Самата Алана е била със Бетани във водата в деня на нападението. Споделянето на такъв тежко-емоционален момент може би засилва приятелската връзка на двете русокоски и почти 10 години по-късно, те още са така близки. За Лана приятелството наистина е много важно, тя винаги казва, че нейното вдъхновение са приятелите и семейството и.

В общи линии това е бърз поглед над страхотната Алана Бланчард. Сега вижте как кара и черпете вдъхновение, защото определено е красиво.

Ето едно видео с учатието и на някои нейни дружки:

Галерия:
  
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци